4ka oslavuje 4. októbra už svoje 8. narodeniny.

Operátor si pri príležitosti oslavy 8. narodenín pripravil darčeky pre zákazníkov mobilných aj pevných služieb a súťaž pre všetkých.

GIGA dát v mobile na mesiac zadarmo

Všetkých zákazníkov mobilných služieb čaká darček v podobe GIGA dátového balíka – stačí si ho aktivovať v mobilnej aplikácii Moja 4ka a poslať 4ke narodeninový vinš. Balík 1GB dát v SR na 30 dní je možné aktivovať od 3. do 5. októbra a bude aktivovaný každému, nezávisle od typu paušálu.

4KA TV na celý víkend

Každý zákazník, ktorý má aktivovaný akýkoľvek programový balík 4KA TV, získa od 4ky na celý víkend (od večera 6. októbra až do rána 9. októbra 2023) kompletnú programovú štruktúru všetkých TV programov zdarma. Zákazníci tak môžu počas víkendu vyskúšať viac ako 111 TV kanálov v ponuke 4KA TV.

Súťaž o 4× slúchadlá Apple AirPods 3 pre všetkých

4ka si nachystala aj súťaž pre všetkých fanúšikov. Do súťaže o 4 slúchadlá Apple AirPods 3 sa môže zapojiť každý, kto vyplní osemsmerovku na narodeninovom webe.

Výsledok osemsmerovky pošlite operátorovi emailom na sutaz4ka@swan.sk do 8. októbra 2023. Operátor zo správnych odpovedí vyžrebuje 4 výhercov a to už 9. októbra.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit