50% zľava platí do apríla 2017 a je dostupná pre každého, kto si prenesie alebo si preniesol číslo od iného operátora.

Operátor 4ka dnes predstavil nový balíček v portfóliu služieb TO. Nazýva sa to TO.naRok a je dostupný v dvoch variantoch.

TO.naRok 100 stojí 100 eur a obsahuje SIM kartu s predplatenou službou Moja 4ka spolu s balíkom TO.naRok 100, ktorý obsahuje 360 GB dát v sieti 4ka a 12 GB dát v sieti obchodného partnera. Súčasťou balíka je WiFi router Huawei E5577 v hodnote 75 eur zadarmo. Čisto matematicky teda za dáta zaplatíte iba 25 eur.

TO.naRok si zakúpite za jednorazový poplatok. Získate mobilný WiFi router a veľký objem predplatených dát

TO.naRok si zakúpite za jednorazový poplatok. Získate mobilný WiFi router a veľký objem predplatených dát

Ako už názov napovedá, platnosť balíka je 12 mesiacov, resp. dokedy nespotrebujete predplatený objem dát. Po uplynutí zvýhodnenej ponuky bude na SIM karte automaticky aktivovaný TO.nacesty S, ak bude v daný deň na SIM karte dostatočný kredit na zaplatenie ceny TO.nacesty podľa platného cenníka služby Moja 4ka.

TO.naRok 200 stojí 200 eur. Obsahuje SIM kartu, WiFi router a 1200 GB dát v sieti 4ka + 12 GB dát v národnom roamingu. V tomto prípade sa po skončení platnosti aktivuje balik TO.nacesty L, ak bude na SIM karte dostatočný kredit. Nakoľko je základom oboch balíkov TO.naRok SIM karta Moja 4ka, môžete ju využiť aj na telefonovanie, posielanie SMS správ a dobíjanie kreditu.

Patrik Kollaroci, technologický riaditeľ spoločnosti SWAN Mobile

Balíčky TO. až do apríla 2017 s 50% zľavou

4ka takisto oznámila, že od dnešného dňa až do apríla 2017 ponúka 50% zľavu na balíky TO.10, TO.15, TO.nekonečno a TO.nacesty.

Zľava sa automaticky aktivuje pri aktivácii produktu a je dostupná pre používateľov, ktorí si už preniesli číslo od iného operátora alebo si ho prenesú.

Noví používatelia môžu získať v rámci vianočnej akcie výnimočné číslo zadarmo. Podrobnejšie informácie nájdete na špecializovanom vianočnom webe 4ky.

Informácia o 50% zľave v prípade balíka TO.10 na webe 4ky:

Teraz máme pre vás navyše TO.tálnu nádielku! Ak si penesiete číslo k nám, máte TO. až do konca apríla 2017 za polovicu. SIM kartu s TO.10 si môžete kúpiť na ktorejkoľvek pošte alebo priamo v našom e-shope.

A pozor: ponuka platí aj pre tých, ktorí si číslo už preniesli. TO.10 za polovicu si aktivujete jednoducho zaslaním SMS v tvare TO.10 na krátke číslo 950.

50% zľava na balíky TO. bude platiť do apríla 2017

50% zľava na balíky TO. bude platiť do apríla 2017

Prečítajte si aj:

4ka: Prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit