4ka rozširuje svoju predajnú sieť.

Štvrtý slovenský operátor oznámil, že jeho služby si môžete najnovšie zakúpiť aj v sieti GECO tabak. Tá prevádzkuje 48 predajní na Slovensku a jej prevádzky sú umiestnené v nákupných centrách, ale aj priamo v hypermarketoch a supermarketoch v SR.

V GECO tabak si môžete aktuálne zakúpiť SIM karty a paušály 4ky, neskôr pribudne aj možnosť dobíjania kreditu priamo pri pokladni.

Štvorkári môžu vybaviť všetko, čo potrebujú, aj na pobočkách Slovenskej pošty, v predajniach Mobilonline a Digitall a takisto vo všetkých SWAN Centrách po celej krajine. Doplnkové služby ako napríklad dobíjanie kreditu sú k dispozícii v sieťach COOP Jednota, Terno, GGTabak, na čerpacích staniciach Shell a v ďalších predajných sieťach po celom Slovensku.

Aj napriek rozširovaniu predajnej siete nabáda 4ka zákazníkov, aby využívali v čo najväčšej možnej miere web www.4ka.sk a mobilnú aplikáciu Moja 4ka.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

4ka: Prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší (doplnené)

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit