Nové paušály SLOBODA pre MLADÝCH sú určené žiakom a študentom vo veku od 6 do 26 rokov.

4ka predstavila najnovšie paušály SLOBODA, ktoré sú určené pre mladých používateľov. Nazývajú sa SLOBODA pre MLADÝCH a SLOBODA pre MLADÝCH + DÁTA NAVYŠE a dostupné sú od 11. mája 2023 od 11:11.

Nové paušály si môžu aktivovať iba žiaci a študenti vo veku od 6 do 26 rokov a obsahujú:

  • SLOBODA pre MLADÝCH za 4 eurá – 4 GB dát v SR a EÚ + 50 minút/SMS v SR a EÚ
  • SLOBODA pre MLADÝCH + DÁTA NAVYŠE za 10 eur – 20 GB v SR (z toho 9,56 GB v EÚ) + 50 minút/SMS v SR a EÚ

Podobne ako v prípade ostatných paušálov z rodiny SLOBODA, aj pre SLOBODU pre MLADÝCH platí automatická obnova každých 30 dní a možnosť aktivovať si paušál aj viackrát počas platnosti paušálu. Takisto platí, že všetky predplatené dáta môžete v prípade potreby presurfovať aj v národnom roamingu v 3G sieti Orangeu.

Paušály SLOBODA pre MLADÝCH si môžete aktivovať online cez aplikáciu Moja 4ka alebo cez samoobslužnú zónu. Aktivácia paušálu je podmienená predložením študentského preukazu, ako je napr. karta ISIC alebo Potvrdenie o návšteve školy.

Paušály SLOBODA pre MLADÝCHZdroj: 4ka
Paušály SLOBODA pre MLADÝCH

4ka podporí aj mladých umelcov cez grantový program SLOBODA pre MLADÝCH

4ka tiež otvára grantový program pre mladých hudobníkov. Cez grantový program SLOBODA pre MLADÝCH podporí mladých slovenských umelcov v ich ďalšej tvorbe. Práve v kampani na nový študentský paušál predstavuje operátor mladých umelcov – hudobníka The Curly Simon, či novovzniknutú slovenskú kolaboráciu dvoch mladých hudobníčok Meowlau X Val, ktorí sa stali tvárami reklamnej kampane v online priestore.

Mladí speváci alebo kapely vo veku do 26 rokov sa môžu uchádzať o grant do výšky 4 000 eur. Víťazi môžu grant využiť napr. na vytvorenie hudobného videoklipu či zorganizovanie alebo nahratie hudobného vystúpenia alebo koncertu. 4ka v rámci prvého ročníka Grantového programu pre kalendárny rok 2023 rozdelí celkovú sumu 16 000 eur medzi 4 granty v rovnakej výške 4 000 eur.

Mladí umelci sa môžu prihlásiť do grantového programu do konca mája na webe 4ka.sk/fix/grant.

Zdroj: 4ka, vlastné

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit