Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Žijeme v rýchlom svete, ktorý si väčšinou vyžaduje, aby sme podávali čo najlepšie výkony – či už v pracovnom alebo osobnom živote. Cieľom motorola edge 30 pro je umožniť vám, aby ste boli vždy najlepší, bez ohľadu na to, kde na svete sa nachádzate.

Edge 30 Pro od spoločnosti Motorola je nabitý výkonnými funkciami, ktoré odomknú novú dimenziu produktivity a efektivity, vrátane mobilnej platformy Snapdragon® 8 Gen 1 – najrýchlejším a najpokročilejším procesorom Qualcomm Technologies.

Tu je našich 5 spôsobov, ako vám vaša motorola edge 30 pro môže pomôcť zlepšiť váš výkon, aby ste mohli byť vždy o krok vpred:

Zdroj: Motorola
  1. Zmeňte pohľad na hybridnú prácu s Ready For

V dnešnom svete hybridnej práce hľadáme všetci spôsoby, ako zlepšiť náš výkon a produktivitu. Ready For vám umožní bezproblémový prechod na prácu z domu tým, že vám pomôže prevziať kontrolu nad vašimi zariadeniami, ako je TV alebo externý monitor, cez USB alebo Bluetooth. Súbory medzi zariadeniami môžete okamžite presúvať s maximálnym pohodlím a efektivitou, vďaka čomu ostanete produktívni a budete držať krok s úlohami, aj keď budete pracovať z pohodlia domova.

Pokiaľ ide o pracovné hovory, Ready For vám umožní premeniť váš smartfón na web kameru s rozlíšením Full HD, ktorá bude kompatibilná so všetkými aplikáciami s podporou web kamery. Zároveň môžete mať všetky svoje pracovné aplikácie a aktuálne úlohy na svojom druhom monitore, vďaka čomu s touto pracovnou prezentáciou môžete zabodovať.

Zdroj: Motorola
  1. Vyššia rýchlosť a rýchlejšie výsledky

Ak chcete podať čo najlepší výkon, musíte byť na vrchole svojej hry. Toto vyžaduje rýchlosť, presnosť a nulové oneskorenie – vstúpte do motorola edge 30 pro. S týmto zariadením sa môžete cítiť silnejší, a to všetko vďaka mobilnej platforme Snapdragon® 8 Gen 1. Ten je najrýchlejším a najvýkonnejším procesorom od Qualcommu, s bleskovou rýchlosťou 5G a najrýchlejším AI enginom vôbec.

Čo nám to pomôže dosiahnuť? Predstavte si 3-4x rýchlejší výkon vo všetkých vašich aplikáciách, čo znamená, že pri prechode z jednej aplikácie do druhej nedochádza k oneskoreniu. Jednoducho prechádzajte aplikáciami a zažite bleskovú rýchlosť. Navyše, funkcia nabíjania TurboPower dosiahne viac ako 50 % nabitia už za pätnásť minút, čo znamená, že už nemusíte čakať, kým sa váš telefón nabije.

  1. Staňte sa najlepším fotografom

Ak chcete zlepšiť svoje fotografické zručnosti, motorola edge 30 pro sa môže pochváliť najintuitívnejším používateľským rozhraním fotoaparátu (UI). S režimom duálneho snímania môžete súčasne nahrávať video alebo snímať fotografie ľubovoľnými dvoma fotoaparátmi, takže vám už nič neunikne. Vďaka dvom 50 Mpx fotoaparátom môžete zachytiť každý neuveriteľný detail za jasného denného svetla, od ultraširokouhlých záberov až po extrémne detailné zábery.

Ak sa chcete stať skôr kameramanom, zvládnete to bez námahy. Vďaka 8K videozáznamu, ktorý zachytáva v rozlíšení viac ako 26 miliónov pixelov, čo je najvyššie možné rozlíšenie videa.

Fotoaparát motorola edge 30 pro má svoje výhody aj pri práci z domu alebo v kancelárii. Prepnutím do režimu skenovania dokáže premeniť vaše papierové dokumenty na digitálne súbory. Váš fotoaparát bude schopný rozpoznať obrys akéhokoľvek dokumentu a potom ho uložiť ako JPEG alebo PDF – čo môže byť jednoduchšie?

  1. Výkonný aj po dlhom dni

Po dlhom dni písania na obrazovke vyskúšajte inteligentné dotykové pero motorola, ktoré vám pomôže zbaviť sa tlaku na unavené ruky. Vždy na dosah a pripravené, keď ho potrebujete. Dotykové pero vám pomôže zvýrazňovať, upravovať alebo navigovať po obrazovke a bude vám asistovať pri akejkoľvek úlohe, ktorá si vyžaduje dokonalú presnosť. Okrem toho, môžete pomocou dotykového pera ovládať fotoaparát svojho telefónu, alebo ho použiť ako diaľkové ovládanie pri práci s Ready For.

  1. Vystúpte z davu s Moto akciami

Nadvihnutím odomknete, preklopíte, ak nechcete byť rušení – dve z funkcií Moto akcie na motorola edge 30 pro, ktoré sú perfektne umiestnené tak, aby vám uľahčili život a pomohli vám vykonávať každodenné úlohy bez námahy. Len niekoľkými jednoduchými gestami môžete ľahko odomknúť telefón, bleskovo získať prístup k fotoaparátu a zapnúť baterku vo chvíli, keď vás zastihne tma. Pozrite sa, ako ich jednoducho aktivovať a ako vám pomôžu dosiahnuť lepší výkon tým, že si ich vyskúšate v Moto Actions ešte dnes.

Značky: