Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Doterajšie balíky ČSOB Pohoda a ČSOB Pohoda Extra nahradili Smart účty. Klienti si môžu po novom vybrať spomedzi troch typov účtov podľa svojich potrieb a všetky majú na dosah ruky.

Zriadia si ich totiž pohodlne online. Môžu sa pritom rozhodnúť, či chcú mať základný Smart účet úplne bez podmienok a navždy bez poplatku, alebo sa rozhodnú pre vyššie typy účtov. S nimi môžu zase získať výhody ako cashback, resp. odmenu naspäť za používanie účtu, vyššie úročenie zostatku na účte alebo výber hotovosti z bankomatov v európskej mene počas letnej sezóny aj mimo nej. Samozrejmosťou je v prípade najvyššieho prémiového účtu aj cestovné poistenie. 

„V bankovníctve som už veľmi dlho, avšak dynamiku, akou sa mení v posledných rokoch, som ešte nezažil. A ja tvrdím, že našťastie, lebo zákazníci a ich potreby sa menia. My v ČSOB hovoríme, že najväčšou inováciou sú ľudia – či už moje kolegyne a kolegovia, ktorí ČSOB menia a posúvajú, alebo naši klienti, ktorí nás motivujú pozerať sa na veci inak, s dôrazom na zákaznícku skúsenosť. Preto teraz predstavujeme úplne nové účty, prinášajúce digitálny prístup a okrem základných služieb spojených s každodennou správou financií, ponúkajú klientom výhody za aktívne využívanie Smart Služieb+ a produktov ČSOB Finančnej skupiny, ako aj množstvo iných noviniek. Aby sme boli pre klientov a klientky relevatní a prinášali im smart riešenia pre ich komfortnejší život,“ uviedol v tejto súvislosti Juraj Ebringer, člen predstavenstva ČSOB zodpovedný za retailové bankovníctvo.

Mesačný poplatok za vedenie Smart účtov sa pohybuje od 0 do 12 eur mesačne pri najvyššom type účtu, pričom aj ten môžu mať klienti bez poplatku vďaka cashbacku. Dva vyššie typy účtov Smart účet PlusSmart účet Premium ponúkajú oproti základnému Smart účtu úročenie zostatku na účte od 1,5% do 3% ročne, bezplatné výbery hotovosti z bankomatov v krajinách SEPA v mene eur počas letnej sezóny alebo počas celého roka. Súčasťou Smart účet Premium je aj cestovné postenie bez poplatku počas celého roka.  

Kompletný prehľad nových účtov:

Základný Smart účet je úplne bez poplatku bez akýchkoľvek ďalších podmienok a je prioritne určený pre tých, ktorí využívajú banku na online správu financií. Tiež je výbornou možnosťou pre tých, ktorí chcú vyskúšať zmenu a nechcú sa viazať alebo váhajú so zmenou banky. Všetci klienti so smart účtami získavajú výhodu bezplatného prístupu k Smart Službám+, ktoré ponúka ČSOB ako jediná na trhu. To v praxi znamená, že jej klienti v bankovej appke nájdu okrem iného aj riešenia pre jednoduchý nákup lístkov na vlak a mestskú dopravu, parkovanie či archiváciu bločkov z nákupov pre prípad reklamácii.    

Pre existujúcich klientov s balíkmi ČSOB Pohoda a ČSOB Extra Pohoda sa nič nemení a svoje účty môžu využívať aj naďalej za podmienok ako doteraz. Nič sa nemení ani pre mladých, ktorí už majú zriadený FUN účet. Noví klienti z radov študentov a študentiek vo veku od 15 do 26 rokov si môžu ponovom zriadiť Smart účet, ktorý majú úplne bez poplatku a bez podmienok. Nahradí tak doteraz zaužívaný študentský FUN účet.

Značky: