Spoločnosť Acoustique Quality sme objavili na výstave CES v Las Vegas, Prezentovali veľmi kvalitné reproduktory a boli z Českej republiky. Preto nebol problém dohodnúť si osobné stretnutie. V marci sme tak jedno ráno o 4 hodine vyrazili autom smerom na Olomouc, do dedinky Červenka, aby sme na vlastné oči videli, ako sa vlastne vyrábajú tieto reproduktory. Strávili sme tu 3 hodiny a urobili video a kopu fotiek. 

A spolu s nami to uvidíte aj vy, máme pre vás detailné video a v aprílovom vydaní magazínu TOUCHIT aj podrobný článok. Oceňujeme, že predstavitelia tejto firmy nám ukázali všetko, čo sme chceli a nebáli sa ani kamery ani fotoaparátu.

Základom dobrého reproduktoru je drevo a jeho kvalitné spracovanie.

Na to majú v Acoustique Quality špičkové stroje a hlavne partu povedzme stolárov, ktorí dobre vedia, čo majú robiť. To by však na predaj reproduktorov nestačilo, tieto produkty musia aj dobre vyzerať.

Videli sme tak lakovňu, kde dokážu na dobrom dreve vytvoriť vysoký lesk alebo aj dokonale matné vyhotovenie.

Samozrejme sme si pozreli aj elektronickú výbavu, Acoustique Quality si potrpí na kvalitné spoje k frekvenčným výhybkám. Každý reproduktor prechádza testovaním a pokračuje ďalej do predaja.

Na Slovensku sa tieto reproduktory bežne predávajú.

Viac o výrobe reproduktorov Acoustique Quality nájdete v aprílovom vydaní magazínu TOUCHIT.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.