Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O2 už päť týždňov vyzýva prostredníctvom ambasádorov a ich posolstiev každého, aby sa zapojil do kampane Dobré dáta a svojou troškou prispel k zlepšeniu Slovenska.

Tohtotýždňová výzva: Navar si niečo chutné a zdravé

Janica Lacová, známa ambasádorka zdravého jedla a spolupracovníčka Jamieho Olivera, sa tento týždeň zapojila so svojou výzvou: „Jesť zdravo nie je žiadna veda, a predsa si to mnohí stále myslia. Naopak, je to veľmi jednoduché. Pripravte si niečo chutné a zdravé spolu s priateľmi alebo prekvapte niekoho svojím kulinárskym umením.“

Od začiatku kampane viac ako 15-tisíc splnených výziev

Na zapojenie sa do výzvy stačí odfotiť sebou pripravené zdravé jedlo a fotku nahrať na stránku www.dobredata.o2.sk. Výzvu Janice Lacovej si môžete pozrieť na webe: www.dobredata.o2.sk/janica-lacova/

Celkovo sa do výziev od začiatku zapojilo viac ako 7 500 ľudí a postarali sa tak o vyše 15 100 splnených výziev. O2 kampaň odštartovalo pri príležitosti svojho 10. výročia na slovenskom trhu.

Konferencia 10 príbehov, ktoré menia Slovensko si pozrelo vyše 40-tisíc

O2 v pondelok oslávilo 10 rokov na slovenskom telekomunikačnom trhu konferenciou, na ktorom nechýbal Charles Elachi, exriaditeľ vývojárskeho centra NASA v rokoch 2001 – 2016, zlatý olympionik  Matej Tóth,  herečka SND Táňa Pauhofová, inšpiratívny boxer Tomi Kid Kovács, Janica Lacová, Matúš Vallo, Koloman Kertész Bagala, Jakub Ptačin, Michal Hudák či jazykovedkyňa Lucia Molnár Satinská. Každý z nich prispel svojim príbehom a inšpiratívnu reč v úvode predniesol aj prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska.

Konferenciu bolo možné pozerať aj naživo prostredníctvom livestreamu na Facebooku či YouTube kanáli O2. Počas livestreamu ju v priemere sledovalo viac ako 11tisíc ľudí a záznam si pozrelo vyše 40tisíc ľudí. V jeden čas sledovalo video v priemere vyše 300 ľudí.

Dobré dáta od O2

O2 odštartovalo kampaň Dobré dáta ambasádorom a zlatým olympionikom Matejom Tóthom, ďalší týždeň vyzývala k venovaniu času mamám Kristína Farkašová, po nej svojim posolstvom vyzýval vydavateľ slovenskej literatúry a zakladateľ súťaže Poviedka Koloman Kertész Bagala. Uplynulý týždeň podporil svojou výzvou proti hoaxom a nepravdám na internete raper Strapo a minulý týždeň sa k ambasádorom pridala herečka Táňa Pauhofová s výzvou na podporu živej kultúry.

Značky: