Ďalší smartfón s duálnym fotoaparátom? Gionee pripravuje nový model.

Model S10 bude mať rozšírenú funkcionalitu pri fotení, dizajnovo akoby z oka vypadol telefónu iPhone 7, aspoň zadnými fotoaparátmi. Na čínskej sociálnej sieti Weibo sa objavili nové fotografie telefónu a to hneď v niekoľkých farebných variantoch.

Zatiaľ ide o dohady, toto nie j firmou potvrdený dizajn. Nepredpokladáme veľké zmeny, no obrázky sa nedajú brať so 100%-tnou istotou.

Podľa obrázku by mali byť dostupné štyri farby, úplne vľavo vidno čierny kus. Ak teda ide o ďalší Gionee S10.

Telefón bude mať microUSB port a dokonca aj 3,5 mm audio jack. Až taká kópia najnovšieho iPhonu to byť nemusí. 😊

Mal by mať 5,5“ Full HD displej, procesor MediaTek MT6755, čiže 8-jadrový Helio P10, 4 GB RAM a 64 GB úložisko. Kapacita batérie ešte nie je známa, podľa webových stránku The Android Soul by malo ísť o 3700 mAh, no iné správy hovoria aj o možnosti 3450 alebo 3100 mAh batérií. Dodávať by sa mal priamo s Androidom7.

Zaujímavosťou je ale aj predná strana. Ťažko podľa fotiek povedať, či sú tam dva fotoaparáty alebo ide o nejaké snímače.

Dostupnosť nie je známa, no oficiálne predstavenie na trhu by malo byč „čoskoro“. Čínsky výrobca sa sústreďuje na trhy USA, Kanady alebo Európy a samozrejme ako absolútnu prioritu má východné trhy.

Zdroj: Android Authority

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.