O2 dnes odštartovalo komerčnú prevádzku digitálnej televízie O2 TV.

Zákazníci si môžu vybrať z troch balíkov fixnej O2 TV, v ponuke zostáva aj naďalej O2 TV v mobile. K dispozícii budú mať až 72 staníc.

S O2 TV si môžu zákazníci nahrať až 100 hodín, spätne si môže pozrieť programy do 50 hodín a nahrávky budú uložené do 30 dní. Dostupnosť O2 TV je pre štyri zariadenia a je možné sledovať rôzne TV stanice na viacerých zariadeniach v rovnakom čase.

Funkcionalita a možnosti služby ostávajú zachované ako v pilotnej fáze, teda O2 TV je možné využívať iba so službou Internet na doma.

Pilotná fáza prebiehala od jari minulého roka. Zákazníci, ktorí využívali doteraz O2 TV v pilotnej fáze budú automaticky premigrovaní na Modrú O2 TV.

Ponuka O2 TV

Modrá O2 TV Strieborná O2 TVZlatá O2 TVO2 TV v mobile
Počet TV staníc37607237
KompatibilitaInternet na domaAkýkoľvek tarif s platbou na faktúru
Prístup k O2 TVSet-top box, mobilná aplikácia, web stránkaMobilná aplikácia, web stránka
Cena zariadenia

Set-top box

48,00 €

(výška mesačnej platby 2€ /mesiac, doba 2 roky)

Cena7,50€15,00€20€5,00€

Minimálna rýchlosť internetu pre sledovanie O2 TV je 6 Mbps. Pri sledovaní TV cez dáta O2 Internetu na doma sa dátová spotreba nezapočítava do FUP. Pre sledovanie O2 TV v mobile je minimálna rýchlosť internetu 1 Mbps a ak zákazník sleduje TV cez mobilné dáta O2, dátová spotreba sa do FUP započítava.

O2 TV s Internetom na doma výhodnejšie

Pre zákazníkov s rôznymi tarifami O2 Internetu na doma pripravil operátor špeciálne zľavové bonusy. Ak zákazník využíva Modrý O2 Internet na doma, dostane mesačne zľavu 2,50 eura. Pri Striebornom O2 Internete na doma si zákazník príde mesačne na zľavu 5 eur, pri Zlatom O2 Internete na doma na zľavu 7,50 eur mesačne. Zľava sa vzťahuje na ktorýkoľvek balík O2 TV.

Značky: