Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na slovenskom trhu servisných služieb pre mobilné telefóny sa objavil zaujímavý projekt mobilnyservis.sk, ktorý ponúka nadštandardný servis mobilného telefónu, vďaka ktorému klienti šetria čas i peniaze. Myšlienka profesionálne vybaveného servisného vozidla, ktorým mobilný technik prichádza ku klientovi na zadanú adresu a vykoná opravu mobilného telefónu na počkanie priamo vo vozidle vznikla ako odpoveď na potrebu promptného a zároveň cenovo dostupného servisu.

IMG_0757_1

 

Skôr, než sa majitelia start-upu mobilnyservis.sk pustili do realizácie svojho nápadu, podrobili slovenský trh servisných služieb podrobnej analýze. Zistili, že takúto službu na Slovensku v rozsahu niekoľkých najpopulárnejších značiek neponúka žiadny servis. Následná analýza skúmala technickú a časovú náročnosť jednotlivých opráv a služieb a následne vyselektovala tie, ktoré je možné realizovať v servisnom vozidle. Vozidlo je technicky vybavené tak, aby v núdzovom prípade v ňom bolo možné vykonať úplne všetky služby, otázkou však zostáva časová náročnosť.

 

Prvé dve vozidlá v Bratislave

Po dvojmesačných prípravách sa služba mobilnyservis.sk spustila 1.mája 2015 a prvé dve vozidlá sú k dispozícii v Bratislave a okolí. Ostatné časti Slovenska mobilnyservis.sk zatiaľ rieši prostredníctvom zmluvnej kuriérskej služby, pričom náklady spojené s prepravou hradí mobilnyservis.sk a cena služby pre zákazníka, ktorá je uvedená na webovej stránke, je konečná bez ohľadu na ďalšie náklady.

V budúcnosti plánujú majitelia poskytovať svoje služby v piatich servisných vozidlách v Bratislave, ktoré budú jazdiť po jednotlivých mestských častiach a zároveň expandovať do ďalších väčších miest na Slovensku.

IMG_0765_1

 

Ako mobilnyservis funguje?

Klient si môže službu objednať telefonicky alebo prostredníctvom formulára, ktorý nájde na stránke mobilnyservis.sk. Medzi najčastejšie opravy mobilného telefónu patrí výmena prasknutého displeja alebo výmena nefunkčného tlačidla. K dispozícii je však oveľa širšia ponuka služieb, ako napríklad nahratie nového softvéru, odblokovanie ochranného kódu či mobilného operátora, výmena mikrofónu , slúchadla alebo reproduktora, zálohovanie dát, výmena kamery či krytu.

IMG_0765_1

V Bratislave a okolí vás technicky vybavené vozidlo navštívi a podľa vyťaženosti vám servis môže vykonať do hodiny, v prípade závažnejších opráv do niekoľkých hodín.

V rámci Slovenska je možné opravu realizovať do 3 dní, vrátane prepravy zmluvnou kuriérskou službou. Čas a miesto opravy v rámci Bratislavského kraja si klient vyberá sám. Počas opravy mu mobilnyservis.sk poskytuje náhradný telefón. Diagnostika poruchy je vždy zdarma, na ostatné služby sa vzťahuje aktuálne platný cenník, ktorý je pre klienta finálny a nenavyšuje sa o žiadne ďalšie náklady. Cenovo je mobilnyservis.sk veľmi prijateľný: jednotlivé služby sú cenovo porovnateľné s konkurenčnými poskytovateľmi, v niektorých prípadoch sú dokonca nižšie.

Všetky servisné vozidlá sú vybavené platobným terminálom. Mobilnyservis.sk pri opravách či iných službách používa len originálne diely.

V prípade, že máte problém s mobilom, prezrite si ponuku a neváhajte si dohodnúť opravu priamo pred vaším domom, firmou či pred nákupným centrom.

Značky: