Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HP rozšírilo svoj rad technologických riešení pre retail o novú, bielu verziu zjednoteného pokladničného systému HP ElitePOS predstaveného vlani v auguste. Nový farebný variant vznikol ako odpoveď na značný záujem zákazníkov, ktorí si priali väčší výber farebných prevedení, ktoré by lepšie zapadli do dizajnového konceptu predajní.

„Predajcovia žiadajú technológie, ktoré sú nielen dostatočne výkonné a všestranné, ale ktoré dokážu zároveň posunúť zákaznícku skúsenosť s nakupovaním na novú úroveň, pretože presne to sa od nich čoraz viac očakáva,“ povedala Natasja Andringa, Business Unit Manager, Retail Solutions, EMEA, HP Inc. „Či už chcú predajcovia len doplniť svoje tradičné pokladničné systémy, alebo sa rozhodnú zaobstarať celý elegantný moderný multifunkčný alebo mobilný systém, v HP Retail Solutions máme produkty, ktoré vyhovejú takmer akýmkoľvek potrebám.“

HP ElitePOS je moderné riešenie pre maloobchodný predaj, ktoré ponúka nielen atraktívny dizajn, ale aj zabezpečenie a výpočtový výkon. V súčasnosti je k dispozícii v bielej a čiernej farbe a dokáže sa prispôsobiť zákazníkom na mieru, napríklad pomocou doplnkov, ako je v stĺpiku vstavaná tlačiareň, základňa s konektormi a ďalšie dizajnovo zladené príslušenstvo ako čítačka čiarových kódov a magnetických prúžkov alebo displeje smerujúce k zákazníkom.

HP inovuje tradičné aj mobilné riešenia pre retail. Napríklad all-in-one systém HP RP9 čoskoro pobeží na 7. generáciu procesorov Intel®. Snaha HP o rozvoj tejto oblasti je zrejmá aj z nových prírastkov do radov zákazníkov, ktorými sú spoločnosti House of Fraser a L’Occitane.

Viac informácií o maloobchodných riešeniach od HP nájdete na www.hp.com/go/pos.

 

Značky: