Galaxy S9 / S9+ prinášajú operátori Orange a Telekom. Predobjednávky budú vybavené prednostne.

Obaja operátori umožňujú objednať vlajkové lode Samsungu už dnes. Ponúkajú aj bonus na nový smartfón, stačí odpredať svoj starý model. Na stránke www.novysamsung.sk si uplatníte svoj bonus. Maximálne možná hodnota bonusu je 500 EUR v prípade oboch operátorov. Samsung sa na ňom podieľa hodnotou 100 EUR, operátori potom na základe ceny vami dodaného starého telefóny určia výslednú sumu, maximum je 400 EUR.

Orange

Tu sa cenovka začína na 459 EUR pri paušáloch Go Europe. Na stránke určenej pre Galaxy S9 si môžete telefón predobjednať až do 15. marca. Do predaja budú oba modely zaradené 16. marca.

Dostupné verzie:

  • Samsung GALAXY S9 64 GB vo farbe Purple
  • Samsung GALAXY S9+ 64 GB vo farbe Black

Telekom

Zákazníci tohto operátora sa k predobjednaným smartfónom dostanú o týždeň skôr, ako bude spustený jeho oficiálny predaj, teda rovnako aj tu 16. marca 2018. Operátor má špeciálnu stránku na získanie noviniek Galaxy.

Dostupné verzie:

  • Samsung GALAXY S9 64 GB vo farbe Black a Purple
  • Samsung GALAXY S9+ 64 GB vo farbe Black

Technické informácie

Samsung GALAXY S9 má 5,8″ Super AMOLED displej s rozlíšením 1440 × 2960 pixlov, 12-megapixlový fotoaparát na zadnej strane a 8-megapixelový na prednej strane. Práve zadný fotoaparát zaznamenal najväčšie zmeny: umožní prepínať medzi clonami f/1.5 a f/2.4, dokáže natáčať aj superspomalené videá s 960 fps. Zvýšil sa aj výkon prístroja – bude obsahovať 8-jadrový procesor a 4 GB RAM.

Samsung GALAXY S9+ má 6,2″ Super AMOLED displej s rovnakým rozlíšením. Na zadnej strane má dva fotoaparáty s rozlíšením 12-megapixelov: jeden má vlastnosti rovnaké ako pri modeli S9, druhý je teleobjektív. Väčšia novinka má rovnaký procesor, no dostala viac pamäte (6 GB RAM) i batériu s väčšou kapacitou.

Zdroj: Orange, Telekom

Prečítajte si aj:

Všetko o Samsung Galaxy S9 a S9+. Poznáme ceny a termíny uvedenia na trh

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.