Zalman rozširuje ponuku počítačových skríň o nový top model Zalman Z7 Neo

Zalman prináša na slovenský trh novú počítačovú skriňu Zalman Z7 Neo formátu ATX Mid-Tower, ktorá sa radí medzi top produkty tejto značky. Skriňa je určená predovšetkým pre počítačových nadšencov, hráčov hier a integrátorov vlastných PC zostáv.

Vysoká kvalita vyhotovenia a použitých materiálov, predný a bočný priehľadný panel z tvrdeného skla o sile 4T, povrchová úprava v atraktívnej čiernej farbe a štyri 120 mm predinštalované ventilátory s efektným kruhovým RGB LED podsvietením nenechajú nikoho na pochybách, že majú pred sebou jeden z top produktov značky Zalman.

Nová PC skriňa formátu ATX Mid-Tower Zalman Z7 Neo podporuje dosky formátu Mini-ITX, mATX, ale taktiež ATX. Predná časť skrine je osadená tromi 120mm ventilátormi. Ďalší 120mm ventilátor je umiestnený v zadnej časti skrine.  Ďalšie dva ventilátory (120 alebo 140 mm) je možné pridať do horného panelu. Maximálna výška vhodného CPU chladiča je 165 mm, maximálna dĺžka grafickej karty potom 355 mm. V spodnej časti skrine je vyčlenený priestor pro zdroj maximálnej dĺžky do 180 mm. V prípade voľby vodného chladenia je vyčlenený priestor pre radiátory chladenia od 120 mm do 360 mm. Skriňa má taktiež veľký odnímateľný magnetický prachový filter v hornej časti.

Do skrine Zalman Z7 Neo je možné nainštalovať dva 3,5″ disky, alebo dva disky 2,5″ HDD/SSD. K dispozícii je taktiež sedem PCI slotov. Ľahko dostupné ovládacie tlačidlá, audio vstup a výstup, aj rozhranie USB (1 × USB 3.0 a 2 × USB 2.0) sú účelne umiestnené na hornom paneli. Tu je taktiež tlačidlo na ovládanie farebného RGB LED podsvietenia ventilátorov.

Skriňa je z výroby osadená štyrmi 120 mm ventilátormi (tri na prednom paneli, jeden na zadnom) s kruhovým RGB LED podsvietením. Efekty podsvietenia je možné nastaviť pomocou ovládacieho softvéru u podporovaných základných dosiek, alebo dedikovaným tlačidlom na ovládacom paneli skrine. Pomocou tohto tlačidla je možné voliť medzi režimami podsvietenia, alebo podsvietenie celkom vypnúť. K dispozícii sú štyri režimy, vrátane voľby zo siedmich farieb.

 PC skriňa Zalman Z7 Neo je dostupná prostredníctvom siete internetových obchodov a špecializovaných predajní.  Doporučená koncová cena je 76 EUR vrátane DPH.

 

Technické údaje Zalman Z7 Neo

Formát: ATX Mid-Tower
Rozmery: 420 × 213 × 460 mm
Hmotnosť: 7,2 kg
Formát základnej dosky: ATX / mATX / Mini-ITX
Maximálna dĺžka VGA: 355 mm
Maximálna výška CPU chladenie: 165 mm
Maximálna dĺžka PSU: 180 mm
PCI sloty: 7
Pozícia pre disky HDD/SSD: 2 × 3,5″nebo 2 × 2,5″

Ventilátory:
Predný: 3 × 120 mm (predinštalované)
Zadný: 1 × 120 mm (predinštalovaný)
Horný: 2 × 120 mm, alebo 2 × 140 mm (voliteľné)

I/O Porty
1 × výstup pre slúchadlá
1 × vstup pro mikrofón
2 × rozhranie USB 2.0
1 × rozhranie USB 3.0

1 × ovládanie RGB LED

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.