Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Honor uvádza na slovenský trh mobilné telefóny Honor 20 a Honor 20 Pro. Oba modely výrobca predstavil v Londýne už na konci mája, a potom uviedol na čínsky trh, kde sa tešia veľkej obľube. Od konca júla ich nasadzuje aj na európsky trh. Po Francúzsku, Nemecku, Poľsku a Španielsku sa dočkali aj tuzemskí zákazníci. Oba modely sú dostupné v sieti DATART.

„Očakávame veľký záujem, smartfóny vynikajú atraktívnym dizajnom a zákazníkov nesklamú ani svojimi parametrami. U modelov Honor 20 Pro ide predovšetkým o displej bez rámčekov a štyri hlavné fotoaparáty umiestnené na zadnej sklenenej strane, vybavené najnovšou technológiou pre prípravu fotografií a špeciálnym režimom pre fotenie v noci. Zaujímavosťou je taktiež snímač odtlačkov prstov na pravom boku prístroja alebo farebné prevedenie, veľmi efektívny je napríklad plynulý prechod modrej alebo čiernej farby do fialovej,“ hovorí Tomáš Račák, produktový manažér značky DATART a dodáva, že svojou výbavou a cenou bude model Honor 20 Pro silnou konkurenciou modelov Huawei P30 Pro alebo Samsung Galaxy S10.

,,Sme jedným z dvoch partnerov, ktorí model Honor 20 Pro u nás predávajú. Predobjednávky štartujú 7. augusta, od 15. augusta bude zahájený predaj. Pre prvých 50 zákazníkov, ktorí si model predobjednajú, máme naviac pripravený fitness náramok ako darček,“ doplňuje Tomáš Račák.

,,Vďaka parametrom, ako je svetelnosť kamery 1,4 a optická stabilizácia, umožňuje model Honor 20 Pro pripravovať snímky na profesionálnej úrovni, a to i v noci. Vďaka širokouhlej šošovke s uhlom 117° je vhodný na panoramatické snímky, trojnásobný optický zoom dokáže priblížiť i vzdialené objekty a makro šošovka umožní fotenie zo vzdialenosti 4 centimetrov. Oba modely doplňujú a uzatvárajú sériu Honor 20, do ktorej patrí taktiež Honor 20 Lite,“ hovorí Lukáš Kesner, obchodný manažér značky Honor.

Modely Honor 20 i Honor 20 Pro sú dostupné na Slovensku i v ČR v sieti DATART. Zákazníci majú možnosť kúpiť model Honor 20 Pro za 549 €. Mobilné telefóny tejto vyššej strednej triedy sú v  sieti DATART najpredávanejšou skupinou, ich podiel na celkovom predaji mobilných telefónov tvorí 16 percent.

 

Značky: