Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

V utorok 27. 10. 2015 medzi 11:00 a 16:00 hod. si bude môcť každý používateľ aplikácie Uber v Bratislave na 15 minút objednať UberKITTENS – mačiatka priamo do kancelárie. Stačí si zapnúť aplikáciu, službu nastaviť na UberKITTENS a potvrdiť.

V Bratislave si už tento utorok bude môcť každý zavolať mačiatka do kancelárie jediným dotykom na smartfóne. Umožní to služba UberKITTENS, ktorá je pripravená v spolupráci s občianskym združením Slovenská aliancia ochrancov zvierat (SAOZ). Uber na Slovensku chce touto formou pomôcť vyzbierať finančné prostriedky pre SAOZ a mačiatkam nájsť nový domov. Takto vyzbierané finančné prostriedky budú použité pre útulky, karanténne stanice a zvieratá, ktoré sú umiestnené v dočasných opaterách, a to najmä na preplatenie veterinárnych nákladov a krmiva.

Ako si objednať UberKITTENS? Stačí otvoriť aplikáciu Uber, nastaviť službu na UberKITTENS a objednať si mačiatka. Ak budú chlpaté klbká dostupné, môžete sa vy a vaši kolegovia s nimi 15 minút maznať. Možno sa popritom niekto rozhodne urobiť z mačiatka svojho trvalého spoločníka. Služba je určená najmä pre kancelárie, aby mačiatka urobili radosť čo najväčšiemu počtu ľudí. Všetky návštevy mačiatok sa uskutočnia pod odborným dohľadom a za sprievodu zástupcu z občianskeho združenia SAOZ. S ním sa  záujemcovia budú môcť porozprávať, poradiť, ale i dohodnúť adopciu konkrétneho mačiatka. Pred samotným objednaním mačiatok by bolo vhodné uistiť sa, že vedenie spoločnosti s touto aktivitou súhlasí, a že mačiatka nespôsobia nikomu žiadne alergické komplikácie. UberKITTENS si už vo svete získali tisíce priaznivcov, ktorí poskytli mačiatkam nový domov. „Aj z tohto dôvodu očakávame, že o službu UberKITTENS bude veľký záujem aj v Bratislave, avšak naše možnosti sú limitované, preto prosíme všetkých záujemcov o pochopenie a trpezlivosť,“ uviedol Matej Beňuška, Marketing Manager, Uber Bratislava.

Služba UberKITTENS bude spoplatnená sumou 15 eur a finančné prostriedky budú pripísané priamo na účet SAOZ. Viac informácií na: https://newsroom.uber.com/bratislava/2015/10/uber-maciatka-priamo-k-vam-do-kancelarie/

Značky: