Mamibot iGLASSBOT W110-T je základný robotický čistič okien, ktorý je určený prevažne do kancelárií a domácností s menším počtom okien. Počas čistenia okna je čistič uchytený na báze podtlaku, pričom by mal byť istený bezpečnostným lankom, ktoré je súčasťou dodávky.

O čistenie sa starajú dve čistiace hlavice s utierkami z mikrovlákien, pričom jedna sa navlhčí a druhá sa stará o leštenie. Počas čistenia musíte utierky často vymieňať, jednak kvôli znečisteniu a aj kvôli vlhkosti, ktorá potom spôsobuje, že sa robot po okne kĺže mimo svojej určenej trasy čistenia.

Ku robotu je aj jednoduchá aplikácia pre Android a iOS so základnými nastaveniami čistenia. Čistič je vhodný nielen na rámové, ale aj bezrámové okná, stoly či iné hladké povrchy (napríklad vnútorné sklené deliace priečky v rámci firemných priestorov). Podľa údajov výrobcu trvá meter štvorcový čistenia približne 2,5 minúty.

Cena: 269,90 €
Zapožičal: Mamibot

Značky:

Tomas Buransky

Tomas Buransky
Mám rád nové veci a preto je skvlelé, že vďaka mojej práci sa môžem venovať marketingu v spojení s tými najnovšími technológiami.