Výrobca prémiových reproduktorov Devialet predstavil svoje prvé bezdrôtové slúchadlá.

Devialet Gemini sú vybavené aktívnym potlačením hluku a ich cena je stanovená na 299 eur. Prvé dodávky sú naplánované na december. Nové Devialet slúchadlá sú úplne bezdrôtové, čo znamená, že medzi oboma slúchadlami nie je kábel. Spoločnosť pre svoje slúchadlá vyvinula tri nové patenty (EAM, IDC a PBA). Majú kaskádové dekompresné komory, čo znamená, že by mali dobre držať v ušiach. 

V každom slúchadle sú dva mikrofóny pre funkciu aktívneho potlačenia hluku ANC a vyhradený mikrofón pre hovory a ďalšie hlasové interakcie. Rovnako ako u AirPods Pro a iných slúchadiel, aj tu existuje niekoľko režimov ANC. Môžete úplne odstrániť šum na pozadí alebo aktivovať transparentný režim, aby ste počuli, čo sa deje okolo vás.

Môžete si vybrať medzi tromi úrovňami režimu ANC a dvoma úrovňami transparentného režimu. Spoločnosť pre ovládanie slúchadiel pripravila aj mobilnú aplikáciu. Dostupné je tiež dotykové tlačidlo na ovládanie prehrávania hudby, potlačenie hluku alebo aktivovanie hlasových asistentov.

Slúchadlá do uší automaticky upravujú zvukový signál, aby bola vždy zabezpečená optimálna kvalita reprodukcie. Devialet sľubuje osemhodinovú výdrž batérie bez použitia ANC a šesť hodín s aktivovaným ANC. Celkovo je možné dosiahnuť prehrávanie v trvaní viac ako 24 hodín. Puzdro

Zdroj: TechCrunch, Devialet

Prečítajte si aj:

Dizajnový reproduktor: Devialet Phantom Silver

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.