Spoločnosť TECHO prišla s novou myšlienkou inovatívneho priestoru nazvaného multizóny. Ich princíp vychádza z nedostatku vhodných priestorov na rýchle porady či brainstormingy, ktorým trpia takmer všetky open office kancelárie.

Share it je moderná, štýlová, odhlučnená a technologicky vyspelá zasadačka, ktorá sa dá umiestniť do akejkoľvek open space kancelárie bez nutnosti stavebného zásahu.

ShareITZaberie 2 až 4 pracovné miesta a jej postavenie netrvá dlhšie ako 3 hodiny. Ide o nápad slovenských dizajnérov a celá výroba rovnako prebieha na Slovensku.

ShareIT-13Distribúciu do ďalších európskych krajín zabezpečuje materská spoločnosť Techo Royal Ahrend Company. Dodacia lehota multizón Share It je 6 týždňov a pri sťahovaní si ju jednoducho môžete zobrať so sebou.

Vo výbave je technológia od firmy Barco na zdieľanie obrazoviek z notebookov a smartfónov na centrálnom displeji a tiež systém nabíjačiek vrátane bezdrôtových.ShareIT-6Spodná cenová hranica jednej multizóny Share It začína na sume 15 000 eur. Následne záleží od zákazníka o aký stupeň technickej vybavenosti má záujem.ShareIT-7„Share It dodávame aj s kompletnou technikou pre efektívne fungovanie pri práci, ako napríklad zariadenia pre videokonferencie, LCD obrazovku, na ktorú je možné preklopiť obrazovku notebooku jediným klikom, wireless nabíjačku pre smartfóny i osvetlenie s ovládaním intenzity, imitujúce denné svetlo,“ dodáva Mgr. Art. Veronika Repelová.

ShareIT-9

Share It je nainštalovaný v mnohých open space kanceláriách v Európe – Londýn, Paríž, Bukurešť, Praha či Bratislava. Spoločnosť TECHO má vo svojom portfóliu i ďalšie multizóny, napríklad CALL ME (súkromie pri uskutočňovaní hovorov).ShareIT-10Tiež existuje DRESS ME (priestor pre uloženie oblečenia), STAND UP (rýchle porady „postojačky“, bleskové prezentovanie dynamických nápadov), či COPY IT (kopírovanie v akusticky odhlučnenom prostredí).ShareIT-11

Pozrite si aj ďalšie zábery z týchto zasadačiek

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.