Na trh príde v druhej polovici roka.

Portál Cult of Mac informuje, že nová generácia tabletu iPad mini príde na trh až o niekoľko mesiacov. Pôvodne sa totiž špekulovalo, že Apple predstaví najmenší tablet spoločne s novými iPadmi Pro a to sa nestalo.

Cult of Mac sa odvoláva na známeho analytika Ming-Chi Kua, ktorý v minulosti už viackrát správne predpovedal, čo Apple urobí. Kuo tvrdí, že iPad mini bude hlavným ťahákom v segmente iPadov pre druhú polovicu roka 2021. Predpokladáme teda, že Apple predstaví novinku v septembri alebo októbri.

Tohtoročný iPad mini púta veľkú pozornosť z toho dôvodu, že prinesie kompletnú zmenu dizajnu. Spomínajú sa veľmi tenké rámiky a väčší displej, takže iPad mini 2021 by mohol vyzerať tak, ako ho zobrazuje koncept na titulnom obrázku k tomuto článku.

Očakáva sa, že iPad mini 2021 ponúkne 9-palcový displej, snímač odtlačkov prstov Touch ID v displeji a v obrazovke sa bude takisto nachádzať aj výrez s prednou kamerou. Ak sú tieto špekulácie pravdivé, na nový iPad mini sa tešíme už teraz.

Zdroj: Cult of Mac

Prečítajte si aj:

Nový iPad Pro je tu: Dostal procesor Apple M1 a Mini-LED displej

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit