Čelovky sú dnes populárne napr. aj na behanie. Ledlenser H7R Signature predstavuje kompaktné dobíjacie svietidlo s intuitívnym a diaľkovým ovládaním.

Je vhodné do najnáročnejších podmienok, a to nielen pri behaní. Oplatí sa aj pri pobyte v prírode, pri práci, jednoducho všade, kde potrebujete dobre vidieť. Ponúka rýchle zaostrovanie svetelného kužeľa pomocou technológie Advanced Focus, ďalej plynulé stmievanie svetelného výkonu pomocou otočného tlačidla a maximálny svetelný výkon je až 1200 lúmenov. Svietidlo je možné ovládať aj pomocou mobilnej aplikácie cez Bluetooth.

Hlavica je výklopná v uhle 130°, dá sa jednoducho vybrať a oddeliť od čelenky. Rýchlo tak máte praktické ručné svietidlo. Odolnosť čelovky je IP67, nebojí sa prachu ani vody.

Dobíjanie zabezpečí nabíjačka s odolným magnetickým konektorom Ledlenser Connector, ktorý umožňuje svietidlo prichytiť na rôzne príslušenstvo. Vo výbave je transportný zámok, indikátor batérie, technológia zamedzujúca mihotaniu svetla a technológia, ktorá pri vybití batérie na 25 % prepne svietidlo do úsporného režimu. Vzťahuje sa na ňu predĺžená 7-ročná záruka.

Cena: 149 €

Zapožičal: moris.cz

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.