Ide o zosilňovač pre každú obývačku, ktorý navyše splní náročné požiadavky na kvalitu zvuku a podporu zariadení. Kto hľadá multimediálne centrum obsluhujúce zvuk v domácnosti, toto je to správne riešenie.

Nastavíte ho cez Google Home a pripojíte k nemu nielen reproduktory, ale aj TV.

Citation AMP má vstup HDMI ARC, ktorým následne môžete ovládať zvuk priamo cez TV ovládač. Výrobca pridal vlastný diaľkový ovládač. je úplne minimalistický a poskytne kompletné ovládanie zosilňovača, vrátane nastavenia zvuku po stránke basov a priestorového zvuku.

Nasleduje úprava hlasitosti a prepínanie vstupov. Tých je niekoľko a okrem dvojice konektorov na zapojenie regálových reproduktorov, je tu aj optický vstup. Zariadenie sa dá prepojiť aj cez AUX vstup alebo Bluetooth.

Hodí sa na prepojenie reproduktorovej sústavy aj v priestorovej konfigurácii a ako vstupná brána na prepojenie domácich zariadení s univerzálnym zdrojom zvuku. Vďaka tomuto zariadeniu máte možnosť pripojiť si vami vybraté alebo už vlastnené reproduktory.

Teda netreba rozmýšľať, či kúpite multimediálny reproduktor, aby ste mali Bluetooth alebo sa budete obzerať po zostave s Wi-Fi. Celkovo budete mať vďaka Wi-Fi a podpore Chromecast prístup k prakticky akejkoľvek streamovacej službe.

Zosilňovač má výkon až 200 W na kanál. Podporuje technológiu Digital Loop Amplifier, ktorá vytvára korekciu spôsobenú digitálnym zosilnením. Takto sa odstránia rôzne chyby a anomálie, ktoré kazia celkový dojem z reprodukcie. Zvuk sa obnoví do takej podoby, ako by mal znieť bez skreslenia, ktoré sa pri zosilňovačoch prejavuje.

Citation AMP sa dá umiestniť na policu pod TV, na stenu alebo ho umiestnite pokojne za TV či nábytok. Výrobca pridal do balenia predlžovací kábel na IR port aj s obojstrannou nálepkou na pripevnenie predĺženého IR portu.

Cena: 599 €

Zapožičal: www.harmankardon.sk

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.