Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pre rodičov detí alebo príbuzných starších ľudí je určená novinka od Orangeu, vďaka ktorej získajú väčší pocit pokoja a istoty, že ich najbližší sú v bezpečí, aj keď s nimi práve nie sú. Nový GPS lokátor s neobmedzeným dátovým balíkom, ktorý vďaka aplikácii SONQUI umožňuje lokalizáciu, zaraďuje Orange dnes do svojho portfólia. 

Lokalizáciu vďaka aplikácii SONQUI umožňuje špeciálne zariadenie GPS lokátor s dátovou SIM kartou. Ide pritom o najmenšie lokalizačné zariadenie dostupné na trhu, ktoré funguje na základe GPS a LBS technológie. Jeho batéria vydrží v prevádzkovom režime 3 dni a pomocou aplikácie môže zariadenie sledovať naraz až 5 ľudí.

Zákazníci Orangeu si zariadenie môžu kúpiť za dotovaná cenu 79 € pri 24-mesačnej viazanosti alebo za bežnú cenu 149 € bez viazanosti. Mesačný poplatok za neobmedzené využívanie Dátového balíka pre lokátor v rámci Slovenska je 5 €. Mobilná aplikácia SONQUI od Consumer Electronics SpA je dostupná pre operačné systémy Android a iOS, jej stiahnutie je bezplatné.

 

Značky: