Xiaomi okrem novej série telefónov zároveň predstavil aj hodinky a slúchadlá. K dispozícii budú aj na Slovensku.

Hodinky pre aktívny život s dlhou výdržou

Hodinky Xiaomi Watch S1 majú klasický dizajn, sú vybavené zafírovým sklíčkom a rámom z nehrdzavejúcej ocele,. Vybavené sú 1,43-palcovým AMOLED displejom hodiniek. Remienok si môžete vybrať kožený alebo fluórovanou gumou v rôznych farbách.

Hodinky Xiaomi Watch S1
Hodinky Xiaomi Watch S1

Hodiny Xiaomi Watch S1 Active pritom ponúkajú žiarivo farebný a prispôsobiteľný športový štýl. AMOLED displej má priemer 1,43 palca, hodinky sú odolné a rámik hodiniek je k dispozícii v troch farebných variantoch. Na výber je šesť farebných remienkov.

Zdroj: Xiaomi
Hodinky Xiaomi Watch S1 Active

Na výber je 117 fitnes režimov vrátane 19 profesionálnych. Hodinky sa po rozpoznaní chôdze a behu môžu sami zapnúť a to aj vtedy, ak cvičíte vnútri na trenažéri. Využiť môžete aj aplikácie tretích strán ako je Strava a Apple Health. Slúžia tiež na sledovanie SpO2 – saturácie kyslíka v krvi, monitorovanie zdravia žien a vylepšeného monitorovania spánku.

Hodinky Watch S1 a Watch S1 Active

Hodinky Xiaomi Watch S1 Series podporujú hovory cez Bluetooth, platby cez Mastercard NFC a hasového asistenta Amazon Alexa. Na plné nabitie dokážu hodinky pracovať až 12 dní v bežnom režime alebo až 24 dní v úspornom režime s možnosťou magnetického nabíjania.

Xiaomi Watch S1 stoja na našom trhu 229,00 €, Xiaomi Watch S1 Active sú v cene 169,00 €.

Slúchadlá so zážitkom ako v kine

Xiaomi Buds 3T Pro obsahujú 10 mm dynamického menič s dvojitým magnetom a povrchovou úpravou DLC a podporujú zvukový kodek LHDC 4.0. Disponujú aj 40 dB hybridným aktívnym potlačením hluku. Vybrať si môžete z troch režimov odhlučnenia (ANC) alebo zvoliť adaptívny režim, ktorý umožní automaticky sa prispôsobiť na základe úrovne okolitého hluku.

Zdroj: TOUCHIT.sk
Displej na Xiaomi 12 Pro s aplikáciou pre slúchadlá Xiaomi Buds 3T Pro

Ak potrebujete byť viac v kontakte s okolím aj na cestách, je pre vás k dispozícii režim Transparency.

Slúchadlá Xiaomi Buds 3T ProZdroj: TOUCHIT
Slúchadlá Xiaomi Buds 3T Pro

Novinkou je funkcia Dimensional audio, ktorá vytvára 360° zvukovú kulisu a simuluje zážitok ako v kine. Ak máte nastavený režim sledovania pohybu hlavy, zvukový detail si zachová svoju polohu a vytvára verný 3D zážitok aj keď pohybujete. Na jedno nabitie dokážu hrať 6 hodín a s nabíjacím puzdrom sa doba prehrávania zvýši na 24 hodín. Naraz môžete k slúchadlám pripojiť dve zariadenia.

Slúchadlá Xiaomi Buds 3T Pro stoja 145,90 €.

Zdroj: TOUCHIT.sk
Slúchadlá Xiaomi

V zajatí hudby: slúchadlá Xiaomi Buds 3

Slúchadlá Xiaomi Buds 3 sú vybavené pokročilou hybridnou technológiou ANC a sú špeciálne orientované na zážitok pri hudbe. Prichádzajú s troma režimami ANC s mierou potlačenia okolitého hluku až 40 dB. Takto účinne redukujú hluky z okolia, či už pracujete, študujete alebo cestujete. Xiaomi Buds 3 vám však umožňujú ľahko počuť okolité zvuky po aktivovaní režimu transparentnosti. Po prepnutí do režimu rozšíreného hlasu môžete počuť čisté ľudské hlasy a vychutnať si konverzáciu s ľuďmi vedľa vás bez toho, aby ste museli vyťahovať slúchadlá.

Slúchadlá Xiaomi Buds 3 s odolnosťou voči prachu a vode

Slúchadlá Xiaomi Buds 3 sú skonštruované s využitím dvojmagnetových komponentov N52 a ľahkou cievkou. Vylepšená konštrukcia slúchadiel do uší prináša zvýšený zvukový zážitok pre hlboké basy s celkovým harmonickým skreslením menším ako 0,07 %.

Vďaka možnosti pripojenia dvoch zariadení vám Xiaomi Buds 3 môžete ľahko prepínať medzi sledovaním filmu na notebooku a zdvihnutím hovoru z telefónu. Nabíjať sa dajú aj bezdrôtovo a slúchadlá Xiaomi Buds dokážu prehrávať hudbu 3 až 7 hodín na jedno nabitie a až 32 hodín celkového používania s dobíjacím puzdrom.

Vybrať si môžete lesklú bielu a karbónovú čiernu farbu, pričom, majú odolnosť voči prachu a vode IP55. Ich cena je 99 €.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.