Inbox, ako pokročilejšia alternatíva k Gmailu, rozširuje svoje funkcie.

Aktualizácia sa týka zatiaľ iba webového rozhrania. Je síce pravda, že včera vyšla aktualizácia aplikácie aj pre Android, no zatiaľ nám neponúklo rozšírené možnosti odloženia. Až do dnes. Práve z tejto aktualizácie sme sa dozvedeli o novej funkcionalite.

Umožní odloženie správ na Neskôr tento týždeňTento víkend. Dni víkendu si môžete v nastaveniach prispôsobiť. Funkcia je vynikajúca a autori ju pridali na základe spätnej väzby. V tomto smere ju mail Mailbox podstatne lepšie spracovanú. Doteraz bol napríklad problém zobraziť odloženie o 15:00, čo je štandardne definované odloženie v rámci troch časov daného dňa. Buď ste správu odložili až na 20:00 alebo na druhý deň o 8:00 ráno.

inbox_delay_nowat

V prípade, že už je víkend, použije sa možnosť Nasledujúci víkend.

Ak stále používate Gmail, Inbox je vskutku vynikajúca alternatíva, odporúčame nainštalovať. Je to naozaj inteligentný poštový priečinok. Ohlásená funkcia bude dostupná pre všetkých v najbližších dňoch. Nám sa aktivovala tesne pred dokončením tohto článku aj na mobilnom telefóne. Bezprostredne po aktualizácii appky totiž nebol ešte niekoľko hodín dostupná.

inbox_mobil

Dajte nám vedieť, či vaša aktualizácia už zahŕňa nové vlastnosti.

Na stiahnutie pre Android.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.