Prémiový skladací telefón HONOR Magic Vs prešiel extra hĺbkovým testom a to úplným rozobratím na jednotlivé súčiastky.

Postaral sa o to Zack Nelson z YouTubového kanála pre fanúšikov nových technológií JerryRigEverything. Čo ho zaujímalo najviac? Samozrejme, že revolučný pánt, pri ktorom Honor zjednodušil konštrukciu z 92 dielov na iba 4 diely. Ako hovorí staré pravidlo: v jednoduchosti je sila. Laboratóriá Honor overili, že nový pánt vydrží až 400 tisíc ohnutí, čo predstavuje desať rokov používania.

Celé video je tu

Zack na videu ukazuje, aký veľký rozdiel je v nulovej medzere modelu HONOR Magic Vs v porovnaní so skladacím modelom od konkurencie. Rozdiel je naozaj veľký, HONOR žiadnu medzeru nemá, zatiaľ čo u konkurenčného modelu dochádza k nepriliehaniu a Jerry si dokáže cez tento priestor aj posvietiť.

A tu je doplnková fotogaléria

Hlavne však na videu uvidíte detaily, ktoré sú pre bežného užívateľa neviditeľné, a ktoré by si ani netrúfli kvôli zničeniu mobilu skúmať.

HONOR Magic Vs bude na svetových trhoch, spolu so sériou HONOR Magic5, predstavený už 27. februára na MWC 2023. Samozrejme, budeme pritom a prinesieme kompletné informácie.

Zdroje: Honor, JerryRigEverything

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.