Hodinky majú otočnú korunku, luxusný dizajn a veľký 1,47-palcový displej, slúchadlá lákavú cenu.

Spoločnosť Xiaomi začiatkom augusta 2022 predstavila luxusnejšiu verziu hodiniek Watch S1 s označením Watch S1 Pro. Táto verzia priniesla najmä prepracovaný a luxusnejší dizajn s otočnou korunkou a plochým bočným tlačidlom. Na prvý pohľad je síce vidieť oproti S1 a S1 Active dizajnové zmeny a lepšiu výbavu, avšak tento model sa nedostal na globálny trh, čo sa má údajne čoskoro zmeniť.

Portál Phandroid informuje, že model S1 Pro sa čoskoro dostane na globálny trh. Je to trochu prekvapujúca informácia, nakoľko by sme skôr čakali globálne uvedenie hodiniek Xiaomi Watch S2. Oznámenie by malo prebehnúť počas MWC v Barcelone, kde nebude chýbať ani naša redakcia. Portál dodáva, že počas globálneho uvedenia týchto hodiniek by mali byť celosvetovo uvedené aj slúchadlá Buds 4.

Cena hodiniek Xiaomi Watch S1 Pro je údajne stanovená na 299 eur. Globálne by mali byť dostupné dve farebné verzie – čierna a strieborná. Hodinky sú vybavené 1,47-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením 480 × 480 pixelov a maximálnym jasom 600 nitov. Priemer puzdra je 46 mm. Hodinky poháňa 12 nm procesor a výrobca udáva výdrž až 14-15 dní. Nabíjanie 500 mAh batérie prebieha bezdrôtovo. Nechýba odolnosť voči vode na úrovni 5 ATM, meranie pulzu a SPO2 a celý rad fitness režimov. Hodinky sú kompatibilné s Androidom aj iOS. 

Slúchadlá Xiaomi Buds 4 majú cenu stanovenú na 59 eur, pričom do predaja sa dostanú tri farebné verzie –  čierna, biela, zelená. Využívajú Bluetooth 5.3, podporujú kodek LHDC 5.0 a dokonca majú odolnosť na úrovni IP54.

Zdroj: Phandroid

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.