Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vianočné obdobie je tu čo nevidieť a s ním aj otázka, čím pod stromčekom potešiť vašu nežnú polovičku.

Ak jej chcete urobiť radosť niečím užitočným, no zároveň elegantným, smart hodinky sú skvelým tipom na darček. Príkladom, ktorý spĺňa oba tieto atribúty, sú najnovšie hodinky od Huawei – model Watch GT 4 sú nielen efektným šperkom a módnym doplnkom, ale aj praktickým pomocníkom pri každodenných úlohách, ktorý ocení každá dáma.

Elegancia na zápästí

Každá žena si potrpí na krásu nielen samej seba, ale aj jej doplnkov. Aj preto menšia verzia hodiniek ponúka ciferník s priemerom 41 mm, ktorý skvele sadne na jemné dámske zápästie. Vďaka trom štýlovým remienkom z bielej kože, nerezovej ocele a v milánskej verzii so zlatým remienkom, tieto hodinky dokonale doplnia každý outfit, takže si ich určite zamiluje aj tá najnáročnejšia dáma. Čo je však ešte lepšie, s viac ako 25 000 dostupnými ciferníkmi a možnosťou vytvoriť si vlastný ciferník s personalizovaným nastavením farieb, widgetov, či pozadia s fotografiami, budú tieto hodinky vždy dokonale ladiť s jej osobným štýlom alebo náladou.

Zdravý životný štýl na dosah ruky

V dnešnej uponáhľanej dobe je zdravý životný štýl pomerne ťažko zvládnuteľnou záležitosťou. Huawei Watch GT 4 je však ideálnym spoločníkom najmä pre tie dámy, ktoré chcú aktívne žiť a cítiť sa dobre. Hodinky pripomínajú dennú aktivitu podľa nastavených cieľov a ponúkajú viac ako 100 športových režimov vrátane chôdze, tanca či cvičenia s hula-hoop. Navyše, s integrovaným meračom kalórií StayFit Calorie Tracker sledujú príjem a výdaj kalórií, čím nositeľke pomáhajú jednoducho udržať si vyváženú stravu.

Špeciálna pozornosť pre ženy

Hodinky Huawei Watch GT 4 poznajú ženské potreby a aj preto v sebe po prvý krát integrujú smart sledovanie menštruácie. Vďaka tejto funkcii bude mať vaša partnerka pod palcom sledovanie menštruačného cyklu, ovulácie aj plodných dní, vďaka čomu budú hodinky neoceniteľným spoločníkom pre každú ženu. Okrem toho merajú dĺžku a kvalitu spánku, a poskytujú detailné štatistiky v aplikácii Huawei Zdravie, či ponúkajú rady na zlepšenie spánku.

Kompatibilné s iOS a Android

Ďalšou výhodou týchto hodiniek je aj ich kompatibilita. Hodinky je totiž možné spárovať a plnohodnotne používať so smartfónmi, ktoré bežia na systémoch Android a iOS. Poteší aj výdrž batérie – až 7 dní. Vďaka tomu ich stačí nabíjať len raz za týždeň, čo iste ocení každá zaneprázdnená žena. S Huawei Watch GT 4 svojej drahej polovičke darujete nielen štýlový doplnok, ale aj spoločníka, ktorý podporí jej zdravý a aktívny životný štýl. Rozžiarte svojej partnerke Vianoce užitočným darčekom a elegantným šperkom v jednom zariadení.

Značky: