Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Ak si vyberáte nové slúchadlá, je dobré zvážiť niekoľko dôležitých aspektov, vrátane dizajnu.

Pokiaľ ide o bezdrôtové slúchadlá do uší, používatelia si môžu vybrať medzi otvoreným a uzavretým dizajnom, pričom každý má svoje špecifické benefity. Huawei má vo svojom portfóliu reprezentantov oboch kategórií – uzatvorené slúchadlá FreeBuds Pro 3, ako aj otvorený model FreeClip s unikátnym dizajnom a konštrukciou. Oba modely poskytujú zvukový zážitok prispôsobený rôznym potrebám a preferenciám. Ako si ale vybrať ten správny?

Špičkový zvuk a aktívne potlačenie hluku

Elegantné uzatvorené slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 3 sú zárukou vynikajúceho zvukového zážitku v každom okamihu. S Hi-Res Dual Driver systémom poskytujú široký zvukový rozsah od 14 Hz do 48 kHz, vďaka čomu zabezpečujú výnimočný zvuk bez oneskorenia.

Pre tých, ktorí pracujú v hlučnom prostredí, je tu technológia Pure Voice 2.0, ktorá sa postará o to, že váš hlas bude zreteľne počuť aj v hlučnom prostredí. To sa hodí najmä v open-space kanceláriách, či na home office. Výhody potlačenia okolitého hluku sú zaručené vďaka inteligentnému ANC 3.0, ktorý zabezpečuje až 50 percent lepšie potlačenie hluku, ideálne napríklad pri cestovaní alebo voľnom čase, napríklad vo fitness centre.

Nabíjacie puzdro Huawei FreeBuds Pro 3 zabezpečuje až 31 hodín prehrávania, čím vám umožňuje neustále počúvať bez obáv z vybitia. Sú tiež odolné voči vode a prachu, čo robí tieto slúchadlá skvelým spoločníkom pre každodenné aktivity.

Huawei FreeBuds Pro 3Zdroj: TOUCHIT
Huawei FreeBuds Pro 3

Štýl a pohodlie pri pohybe

Naopak, otvorené slúchadlá Huawei FreeClip prichádzajú so zameraním na pohodlie, slobodu a štýl. Ich jedinečný dizajn C-Bridge umožňuje pohodlné a bezpečné nosenie bez obáv o vypadnutie, ideálne pre aktívnych jednotlivcov, ktorí milujú športové aktivity, ako napríklad beh.

Certifikované s odolnosťou proti vode a potu podľa normy IP54, Huawei FreeClip sú vhodné pre intenzívny tréning a fitness. S funkciou Smart Wear Detection sa nemusíte trápiť s tým, ktoré slúchadlo je pravé a ktoré ľavé, jednoducho ich stačí nasadiť a slúchadlá sa sami prispôsobia ušiam. To zabezpečuje bezproblémové používanie za každých okolností.

S výrazným dôrazom na štýlový dizajn a moderný vzhľad, Huawei FreeClip sú nielen slúchadlá, ale aj módny doplnok. Dostupné v dvoch štýlových farebných prevedeniach sú pripravené doplniť váš outfit nielen pri športe, ale aj v každodenných situáciách.

Oba modely predstavujú špičku v zvukových technológiách a štýlovom dizajne, pričom ponúkajú optimálny zvukový zážitok pre rôzne aktivity a životné situácie. Prehľadné porovnanie obidvoch modelov nájdete v tabuľke nižšie.

Huawei FreeClipZdroj: TOUCHIT
Huawei FreeClip
 Huawei FreeBuds Pro 3Huawei FreeClip
DizajnUzatvorenýOtvorený, C-Bridge dizajn
Prispôsobenie zvukuHi-Res Dual DriverSmart Wear Detection
Potlačenie hlukuIntelligent ANC 3.0, Pure Voice 2.0Potlačenie okolitého hluku
Výdrž batérieAž 31 hodín s nabíjacím puzdromAž 36 hodín s nabíjacím puzdrom
OdolnosťOdolnosť voči prachu a vode IP54Certifikované IP54, odolné voči vode a potu
Cena199 eur199 eur

Cena a dostupnosť

Huawei FreeBuds Pro 3 sú dostupné za odporúčanú cenu 199 eur v troch farebných variantoch – Ceramic White (biela), Silver Frost (strieborná) a Green (zelená). Huawei FreeClip kúpite odporúčanú cenu 199 eur v obchode Alza.sk, a to vo fialovom alebo čiernom prevedení.

Značky: