Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Lídri v sektore budú diskutovať o stratégiách a príležitostiach pre rast v najbližších rokoch.  

Spoločnosť HP Inc. organizuje v Las Vegas každoročnú partnerskú konferenciu HP Amplify. V dňoch 5. až 7. marca 2024 sa zíde viac ako 1 500 osobností z celého sveta, aby diskutovali o budúcnosti. Tohtoročná téma nesie názov Future Ready – United We Win a bude sa zaoberať konvergenciou hybridných systémov a generatívnej umelej inteligencie (AI). Rovnako tak sa bude rozprávať o budúcnosti práce a príležitostiach k dlhodobému a udržateľnému rastu. V neposlednom rade HP predstaví aj najnovšie vylepšenia programu Amplify channel a odhalí rad nových produktov a riešení.

Na dvojdňovej akcii vystúpia prezident a výkonný riaditeľ HP Inc. Enrique Lores a hviezdna zostava generálnych riaditeľov prestížnych firiem z radov aliančných partnerov spoločnosti HP. Chýbať nebude generálny riaditeľ spoločností Google a Alphabet Sundar Pichai, predseda a generálny riaditeľ spoločnosti Microsoft Satya Nadella, Patrick Gelsinger z Intelu a mnoho ďalších. Členovia výkonného tímu HP sa v priebehu akcie podelia o aktuálne novinky zamerané na podporu rastu partnerov.

„Partneri hrajú kľúčovú úlohu pri napĺňaní našej stratégie Future Ready, preto chceme naďalej prinášať do predajného kanála inovácie a vylepšenia partnerských programov,“ vyhlásil Kobi Elbaz, HP SVP a generálny riaditeľ pre globálne predajné kanály, inovácie a prevádzku. „S našimi obchodnými partnermi nás spája dlhá história spolupráce a dôvery. Tento týždeň predstavíme na konferencii HP Amplify prácu, vďaka ktorej prinášame na trh inovatívne riešenia pre našich partnerov a zákazníkov.“

Na konferencii sa zíde viac ako 2 000 účastníkov z 95 krajín s cieľom zoznámiť sa s najnovšími špičkovými produktmi a riešeniami spoločnosti HP. V rámci expozície s rozlohou viac ako 2 700 m2 budú predstavené technológie a zariadenie využívajúce umelú inteligenciu a hybridné systémy.

Záväzok k udržateľnosti

Partnerská konferencia HP Amplify je plne uhlíkovo neutrálne podujatie, ktoré je poháňané 100 % obnoviteľnou energiou a koná sa v priestoroch certifikovaných ako LEED Gold. Pri jedle sa nebudú používať žiadne jednorazové plasty a zvyšky jedla budú venované miestnej potravinovej banke. Spoločnosť HP bude merať ekologickú stopu akcie a zakúpi kompenzácie na zmiernenie emisií uhlíka.

Značky: