Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • Deutsche Telekom pozýva generáciu Z na „Summer to remember“, ktoré prinesie mladým ľuďom tisícky hudobných zážitkov po celej Európe
  • Kampaň odštartovalo jedinečné vystúpenie DJ Heartstring a Sugababes v berlínskom 24/7 obchode
  • Večer zahŕňal exkluzívnu predpremiéru remixu piesne „Push The Button“ od Sugababes od DJ Heartstring

„Summer to remember“ je nová séria podujatí pre mladých ľudí. Vo všetkých európskych krajinách, v ktorých pôsobí Deutsche Telekom, im počas celého leta ponúkne bezplatný prístup k hudobným zážitkom.

Bezplatné vstupenky i nečakané koncerty

Podujatia budú rôznorodé – od malých klubových koncertov, pop-up podujatí organizovaných pod značkou Telekom Electronic Beats, až po možnosť vyhrať vstupenky na niektoré z európskych festivalov, ako sú Melt (Nemecko), Rolling Loud Europe (Rakúsko) a Lollapalooza (Nemecko).

Pre zákazníkov Deutsche Telekom sú navyše k dispozícii ďalšie vstupenky a zážitky v programe „Magenta Moments“.

„The Summer to remember spája mladých ľudí so svetom kultúrnych zážitkov,“ vysvetľuje Ulrich Klenke, Chief Brand Officer Deutsche Telekomu. „Cieľom tejto kampane je pomôcť našim digitálnym ‚super userom‘ vytvoriť si toto leto úžasné spomienky, ktoré im zostanú na celý život,“ hovorí Klenke.

Z berlínskej večierky do celej Európy

Séria letných eventov začala ešte v utorok večer jedinečným prekvapivým podujatím organizovaným Telekom Electronic Beats vo večierke v berlínskej štvrti Friedrichshain-Kreuzberg.

Podujatie sa nieslo v duchu pocty letným hitom uplynulých rokov. Hlavné hviezdy večera, Sugababes a DJ HEARTSTRING, na večernom evente predstavili exkluzívny remix ikonickej piesne Sugababes „Push The Button“. Remix je aktuálne dostupný na Soundcloude.

„Spolu sme si vytvorili toľko spomienok, že ich ani nedokážeme všetky vymenovať!“ povedali Sugababes. „Sme nadšené, že môžeme s Deutsche Telekom stáť pri zrode ‚Summer to remember‘ a odštartovať tak leto plné hudobných zážitkov.“

„Sme veľmi radi, že môžeme spoluorganizovať toto podujatie s Telekom Electronic Beats v známej večierke resp. ‚Späti‘, ako ich voláme v Berlíne, a že môžeme predstaviť náš remix ikonickej letnej skladby ‚Push the Button‘ od Sugababes.“ povedal DJ HEARTSTRING. „Práve takéto obchody sú často miestami, kde sa začína noc a kde sa vytvárajú spomienky.“

Aktuálna kampaň nadväzuje na vlaňajšiu kampaň ‚Leto radosti‘ (Summer of Joy) a pokračuje v záväzku značky podporovať generáciu Z, aby si mohli vytvárať a zaznamenávať celoživotné spomienky.

Pre viac informácií a šancu vyhrať vstupenky, navštívte summerofjoy.electronicbeats.net

Remix DJ HEARTSTRING X Sugababes nájdete na Soundcloud TU.

Na mape podujatí aj Slovensko

Summer to Remember príde aj na Slovensko – aj tento rok chystá Telekom vlastné prekvapenia v podobe hudobných zážitkov v Bratislave. Viac informácií prinesieme v najbližších týždňoch.

Značky: