Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

› Škoda Auto Slovensko spúšťa mimoriadnu letnú akčnú ponuku s historicky najvyšším cenovým zvýhodnením a atraktívnymi bonusmi

› Na výber z viacero modelov, ako napríklad Octavia, Fabia, Scala, Kamiq, Karoq či Kodiaq

› Päťročná záruka, päť rokov servisu zdarma a ďalšie zvýhodnenie na nákup príslušenstva až do výšky 1 000 eur

› Ponuka platí u participujúcich obchodníkov Škoda a je časovo obmedzená do konca septembra

Importér značky Škoda na Slovensku spustil najvyššie cenové zvýhodnenie v histórii akciových ponúk. Letná akčná ponuka sa vzťahuje na viacero modelov s rôznymi výškami zliav. Na vybrané modely so spaľovacím motorom platí zvýhodnenie až do 4 250 eur a k tomu bonus na nákup príslušenstva až do výšky tisíc eur. Na výber je zo širokej palety modelov, pričom akčné ceny možno využiť ako pri nových objednávkach do výroby, tak aj pri skladových vozidlách. Akcia je obmedzená počtom vozidiel aj termínom trvania do konca septembra.

Najvyššie zľavy v histórii, 5 rokov záruky a servisu zdarma

Škoda si pre svojich zákazníkov pripravila letnú akčnú ponuku s najvyšším cenovým zvýhodnením vo svojej histórii. Atraktívne ceny platia ako pre firemných, tak aj súkromných zákazníkov. Výhody možno čerpať už pri odbere jedného vozidla ročne, čo ocenia najmä súkromné osoby či živnostníci. Výhody veľkoodberateľov teraz môžu firmy využiť už pri odbere 2 vozidiel ročne.

Všetci zákazníci môžu využiť päťročnú záruku zadarmo na všetky modely a päť rokov servisu zadarmo na vybrané modely.

Škoda Auto Slovensko s prichádzajúcou letnou sezónou ponúka širokú ponuku modelov pripravených k okamžitému odberu s cenovým zvýhodnením, aké tu ešte nebolo. Zákazníci tak nemusia čakať mesiace na dodanie svojho nového vozidla, čo je v dnešnom uponáhľanom svete nespornou výhodou,“ uviedol Jan Procházka, vedúci predaja v spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Len do konca septembra alebo vypredania zásob

Model Fabia je možné získať s bonusom až 1 600 eur, Scala, Kamiq so zľavou až do 2 300 eur, Karoq až 2 650 eur, Octaviu 4. generácie (po facelifte) so zvýhodnením až 3 150 eur, nový Superb a Kodiaq až 3 200 eur či Octaviu 4. generácie s bonusom až 4 250 eur. Okrem toho ponúka Škoda Auto Slovensko bonus na nákup príslušenstva až do výšky 1 000 eur.

Ponuka je obmedzená časovo – do 30. septembra 2024 – ako aj počtom dostupných vozidiel, na ktoré sa bonusy vzťahujú. Platí pre nové objednávky do výroby, rovnako ako na skladové vozidlá.

Viac informácií je možné nájsť na webe www.skoda-auto.sk alebo v sieti autorizovaných predajcov značky Škoda.

Značky: