Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

  • NISMO sa vracia do Európy s uvedením modelu Ariya NISMO, prvého elektrického modelu Nissan NISMO na trhu.
  • Návrat sa zhoduje so 40. výročím značky NISMO.
  • Vďaka aerodynamickému dizajnu, elitnej ovládateľnosti a dynamickejšiemu odpruženiu je Ariya NISMO skonštruovaná tak, aby na cesty priniesla vzrušenie a presnosť.
  • Bude sa predávať na všetkých európskych trhoch, kde je Ariya dostupná.

Európa, priprav sa… Ariya NISMO je na ceste! S rokom 2024, ktorý je oslavou 40. výročia NISMO a 30-ročného dedičstva v regióne, sa značka NISMO vracia do Európy s iskrou. Európski zákazníci si už čoskoro budú môcť kúpiť elegantný, štýlový a zároveň športový Nissan Ariya NISMO – prvý plne elektrický model NISMO od Nissanu na európskom trhu.

Dynamická, agilná a odvážna Ariya NISMO je stelesnením maximálneho výkonu značky Nissan. Vychádza zo silného dedičstva Nissan NISMO a zachováva dizajn inšpirovaný Japonskom, Ariya NISMO prináša novú úroveň radosti k už aj tak vynikajúcemu výkonu verzie 87KWh Ariya e-4ORCE.

Ariya NISMO sa môže pochváliť radom ostrých a športových detailov exteriéru a technickými riešeniami, ktoré prinášajú ten typický hladký elektrický pocit s pridanou iskrou z pretekárskej trate. Vďaka dizajnu inšpirovanému japonskom poskytuje plne elektrický model Ariya NISMO plynulý aerodynamický výkon, ktorý znižuje odpor vzduchu a vytvára väčší prítlak pri vyšších rýchlostiach.

Crossover Ariya NISMO EV je vybavený množstvom vylepšených dielov a ponúka ladenie NISMO, ktoré prináša výkonné, ale zároveň plynulé a ľahko ovládateľné zrýchlenie. Ariya NISMO poskytuje vyšší výkon vďaka vyladenému VDC (vehicle dynimic control) v kombinácii s pneumatikami s vysokou priľnavosťou a je vybavená aj vyladeným systémom e-4ORCE pre lepšie rozloženie výkonu a krútiaceho momentu na kolesá. Ariya NISMO poskytuje nepretržitý pocit z lineárneho zrýchlenie aj pri vysokých rýchlostiach.

Ariya NISMO poskytuje zákazníkom ovládateľnosť a schopnosť zatáčania, ktoré sú zvyčajne vyhradené pre motoristický šport. Model e-4ORCE vyladený divíziou NISMO maximalizuje výkon predného aj zadného zavesenia kolies, čím zabezpečuje excelentnú trakciu za každého počasia bez toho, aby stratil čokoľvek zo svojej precíznosti športového vozidla. Ďalšiu precíznu jazdu zabezpečujú vodičovi a pasažierom aj vyladené brzdové doštičky, ktoré poskytujú spoľahlivú brzdnú silu, či už prší alebo svieti slnko!

Nápadný interiér bol tiež starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval prémiový a exkluzívny zážitok bez ohľadu na to, kde a kedy jazdíte. Elegantný interiér modelu založený na čiernej farbe je doplnený pikantným červeným akcentom, ktorý vyžaruje štýl a sofistikovanosť. Tento dojem ešte umocňujú špeciálne sedadlá modelu NISMO, ktoré pripomínajú vozidlá Formuly E, poskytujú vynikajúcu priľnavosť a prispôsobenie, čím zabezpečujú pohodlie pre všetkých vo vnútri.

Chcete si zaobstarať dokonalé vozidlo pre elektrickú éru a vyniknúť z davu? Zostaňte naladení na ďalšie aktualizácie produktov, ktoré sa objavia neskôr v tomto roku.

Značky: