Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Líder v oblasti inovatívnej osobnej dopravy, platforma Bolt, rozšíril svoju pôsobnosť na ďalšie slovenské mesto. Od 16. júla je digitálna taxislužba Bolt dostupná aj v Prievidzi, čím sa stáva desiatym mestom na Slovensku a druhým v Trenčianskom kraji po samotnom Trenčíne. Na oslavu tejto udalosti Bolt ponúka Prievidžanom i návštevníkom uvádzacie ceny, minimálne na prvých päť jázd majú zľavu 50 percent.

Od dnes môžu obyvatelia Prievidze a okolia využívať dostupný a bezpečný odvoz za vopred stanovenú cenu. Auto si môžu objednať cez aplikáciu Bolt dostupnú na Google Play i App Store. Cez aplikáciu, ktorá je prepojená s platobnou kartou, sa dá za jazdu aj jednoducho zaplatiť. Rovnako sa však bude dať zaplatiť aj v hotovosti. Pred objednaním jazdy sa cestujúcemu zobrazí konečná cena za prepravu a po objednaní aj meno vodiča a typ vozidla. Aplikácia dokáže okrem toho ukazovať v reálnom čase užívateľovi, ako sa vozidlo približuje. Cestujúci môžu vodiča hodnotiť a prispievať tak k neustálemu zvyšovaniu kvality služieb poskytovaných partnerskými vodičmi Bolt.

„Sme radi, že môžeme rozšíriť naše služby do ďalšieho mesta na Slovensku. Prievidza je jubilejným 10. mestom, v ktorom pôsobíme. Zároveň je to druhé mesto mimo krajských miest, ktoré sme už kompletne pokryli. Prievidza je dôležitou dopravnou spojnicou a sme radi, že tu môžeme spustiť naše služby včas, počas turistickej sezóny. Vďaka spoločnosti Bolt môžu návštevníci navštíviť zoologickú záhradu v Bojniciach. V súčasnosti máme dostatok vodičov, ale zároveň je platforma otvorená aj pre ďalších ľudí, ktorí majú záujem o flexibilnú a zaujímavú prácu a chcú sa stať partnerskými vodičmi Bolt,“ hovorí Josef Rückl, generálny riaditeľ platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku. Prvým mestom na Slovensku, v ktorom si ľudia mohli objednávať odvoz cez inovatívnu platformu, bola Bratislava. V hlavnom meste spustil Bolt svoje služby ešte v roku 2016. Postupne sa pridali všetky krajské mestá. V aplikácii Bolt budú mať používatelia v Prievidzi k dispozícii na výber štandardnú kategóriu a neskôr aj Comfort pre vyššiu triedu vozidiel.

Značky: