Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po úspešnom spustení služby Bolt Food v Martine pred dvoma týždňami je teraz možné využívať cenovo dostupnú a bezpečnú službu donášky jedla prostredníctvom platformy Bolt. Martin a jeho okolie je jedenástym mestom na Slovensku, kde sú aktuálne jazdy Bolt k dispozícii. A len v tomto roku je to už tretie novospustené mesto. Na začiatok ponúka záujemcom ceny s 50-percentnou zľavou na prvých päť jázd.

„Sme nadšení, že po úspešnom spustení Bolt Food prinášame našu taxislužbu aj do Martina. Veríme, že spojenie týchto dvoch služieb výrazne zjednoduší každodenný život obyvateľov aj návštevníkov. A ako vždy, vítame nových partnerských vodičov, ktorí sa chcú pripojiť k spoločnosti Bolt a využiť možnosť flexibilného zárobku. Okrem toho môžeme garantovať, že minimálna cena za jazdu bude začínať na 3 EUR,“ hovorí Josef Rückl, generálny riaditeľ platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku.

Služba Bolt je od utorka 15. októbra dostupná nielen v samotnom Martine, ale aj v okolitých mestách a obciach ako Vrútky, Sučany, Turany, Košťany nad Turcom či Belá – Dulice. Cestujúci si môžu jazdu jednoducho rezervovať prostredníctvom aplikácie Bolt, ktorá im vopred zobrazí cenu a informácie o vodičovi a vozidle. Môžu platiť kartou alebo v hotovosti a aplikácia im tiež umožňuje sledovať príjazd vozidla v reálnom čase.

Jazdu je možné jednoducho zarezervovať prostredníctvom aplikácie Bolt, ktorú si môžete stiahnuť na Google Play aj v App Store. Po prepojení s kreditnou kartou stačí zadať jazdu a potvrdiť platbu. Je však možné platiť aj v hotovosti. V oboch prípadoch však cestujúci vopred pozná konečnú cenu, ktorú za jazdu zaplatí. Po objednaní sa zobrazí meno vodiča a typ vozidla.

Spoločnosť Bolt dbá aj na bezpečnosť cestujúcich a vodičov. Preto nedávno zaviedol možnosť zvukového záznamu jazdy, ak sa jedna zo zúčastnených strán cíti nepríjemne. Okrem toho majú cestujúci aj možnosť zdieľať polohu svojej jazdy s priateľmi a po jazde zhodnotiť, či bolo všetko v poriadku. Týmto spôsobom môže spoločnosť Bolt zlepšiť kvalitu služieb poskytovaných partnerskými vodičmi.

A stať sa partnerským vodičom spoločnosti Bolt je jednoduché a flexibilné. Proces registrácie je rýchly a po schválení sa vodiči môžu pripojiť k platforme a začať poskytovať služby v Martine a okolí. „Jednou z hlavných výhod spolupráce so spoločnosťou Bolt je flexibilita – vodiči môžu jazdiť podľa vlastného harmonogramu a zarábať na základe počtu uskutočnených jázd. Záujemcovia z radov vodičov sa môžu pridať, ak nemajú vlastné auto, ktoré by vyhovovalo požiadavkám platformy. Stačí, ak sa pridajú k jednej z existujúcich partnerských flotíl, ktoré poskytujú služby v regióne,“ dodáva Josef Rückl.

Značky: