Za mobilnú konektivitu si priplatíte 40 eur.

Redmi Pad Pro je jeden z najlepších tabletov, ktoré sme tento rok testovali v redakcii v cene do 300 eur. V tejto cenovej kategórii zaujme najmä veľkým displejom s uhlopriečkou 12,1 palca. Obrazovka ponúka 2,5K rozlíšenie, podporu pre Dolby Vision a 120 Hz obnovovacou frekvenciou, takže ide o ideálny tablet (nielen) na sledovanie videí, Netflixu a inú multimediálnu zábavu.

Tablet poháňa procesor Snapdragon 7s Gen 2 v kombinácii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom. Ponúka dostatočný výkon na každodenné používanie a poradí si aj s menej náročnými hrami. 10 000 mAh batéria sľubuje výdrž až 12 hodín prehrávania videa a tablet podporuje 33 W nabíjanie.

Redmi Pad Pro pôvodne prišiel na trh iba vo Wi-Fi verzii. Xiaomi teraz uviedlo aj jeho 5G verziu s názvom Redmi Pad Pro 5G. Jej cena je 319 eur, takže v porovnaní so štandardným modelom je drahšia o 40 eur.

Redmi Pad Pro 5G obsahuje slot na nano SIM kartu. V porovnaní so štandardným modelom má navyše aj GPS čip a podporu pre Wi-Fi 6E (štandardný model podporuje Wi-Fi 6).

Zdroj: mi-store.sk

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit