Obľúbená funkcia Circle to Search teraz ponúkne lepšie vyhľadávanie väčšiemu množstvu používateľov

Samsung ohlásil, že funkcia Circle to Search with Google bude k dispozícii aj pri vybraných modeloch série Galaxy A. Vďaka tomu sa funkcie mobilnej umelej inteligencie dostanú k väčšiemu počtu používateľov ekosystému Galaxy. Po rozšírení na telefóny série Galaxy A sa funkcia Circle to Search dostane aj do tabletov Galaxy Tab S9 FE a Tab S9 FE+, kde ponúkne ďalšie výhody vďaka veľkým displejom a dotykovému peru S Pen.

Funkcia Circle to Search si od svojho predstavenia v sérii Galaxy S24 získala obľubu, pretože ponúka oveľa viac ako len bežné vyhľadávacie nástroje. S príchodom do ďalších zariadení, napríklad do telefónnej série Galaxy Z Flip6 a Fold6 sa Circle to Search neustále vyvíja a vylepšuje svoje vlastnosti. Medzi najzaujímavejšie funkcie novej technológie patrí prekladanie ľubovoľných textov na displeji, pomoc s domácimi úlohami alebo skenovanie QR a čiarových kódov. Vďaka nástupu do sérií Galaxy A a Galaxy Tab S9 FE pomôže umelá inteligencia pri riešení zložitejších úloh ďalšej skupine používateľov.

Circle to Search je nový spôsob vyhľadávania pomocou jednoduchých gest, pri ktorom nie je nutné prepínať medzi jednotlivými aplikáciami. Stačí zakrúžkovať akýkoľvek text alebo objekt na displeji alebo naň kliknúť, tým sa vyberie ľubovoľný text, obraz alebo video. Funkcia je vytvorená v spolupráci s Google. Výsledky sprostredkované umelou inteligenciou majú vysokú relevanciu a berú do úvahy kontext.

Výhody pre členov Samsung Members

Ako odmenu za vernosť prináša Samsung upgrade o Circle to Search a špeciálnu zľavu. Majitelia telefónov série Galaxy A a tabletov Tab S9 FE/FE+ a tiež noví zákazníci získajú zľavu 40 % na nákup štýlových hodiniek Samsung Galaxy Watch6. Zľavový voucher získate v aplikácii Samsung Members, v sekcii Výhody a je platný až do 31. augusta 2024 alebo do vypredania zásob.

Zdroje: Samsung

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.