Server TorrentFreak publikoval ďalší z rebríčkov najsťahovanejších filmov na sieti torrent.

Plodný týždeň so štyrmi novinkami. Celkovo je tu zbierka úspešných a známejších filmov. Na mysli máme napríklad Deadpool, Despicable Me alebo Mad Max.

Medzi novinkami máme Twisters o hľadačoch tornád. Uvidíme, tu sme mierne skeptickí, ale nesúď film pred pozretím. Napriek tomu, že Jackpot získal menší počet bodov, toto by mohol byť svieži námet do sveta kasín a obrovských výhier. Ak zabijete výhercu pred svitaním, je to legálne a výhra je vaša. Uf, sme zvedaví na stvárnenie tohto filmu.

Fly Me To The Moon o výzve letu na mesiac z pohľadu dôležitosti marketingového odkazu pre ľudí od vlády USA. Tak čo, je to životne dôležitá misia, ktorá musí dopadnúť dobre? Nádeje dávame aj do The Union. Mark Wahlberg a Halle Berry vo filme o dávnej láske a agentoch. Mark by mohol byť záruka dobrého filmu, aj keď spomedzi noviniek má najnižšie hodnotenie – iba 5,6 bodu.

Štatistiky sú orientačné na základe sťahovaní z BitTorrentu a podieľajú sa na nich rôzne formy filmov. Teda napríklad Web-DL, Webrip, HDrip, DVDrip, BDrip atď. Odporúčame aj rebríček na Netflixe.

PriečkaMinulý týždeňNázov filmuHodnotenie na IMDb
1(…)Twisters6.8
2(…)Jackpot!5.9
3(…)Fly Me To The Moon6.7
4(2)Deadpool & Wolverine8.2
5(1)Despicable Me 46.2
6(…)The Union5.6
7(5)Furiosa: A Mad Max Saga7.9
8(6)Bad Boys: Ride or Die6.8
9(3)The Instigators6.2
10(4)A Quiet Place: Day One7.5

Zdroj: TorrentFreak

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.