Google pripravuje zmeny na pozadí.

Android Auto vďaka čoraz prepracovanejšiemu prostrediu, a pribúdajúcim funkciám ponúka možnosti, ktoré sa vo vozidlách nenachádzajú. To je aj dôvod, prečo ho šoféri tak radi používajú namiesto zabudovaných infotainmentov. Systém Android Auto ponúka aj skvelú možnosť ako vylepšiť obrazovku svojho vozidla a rozšíriť ju o nové funkcie. Zároveň ide o výborný spôsob, ako zabezpečiť bezproblémový prechod medzi smartfónom a systémom vozidla.

Iba pred desiatimi dňami bola oficiálne vydaná verzia Android Auto 12.6 prostredníctvom Google Play, pričom už teraz je k dispozícii jej novšia verzia Android Auto 12.7. Ide samozrejme o beta verziu systému. To znamená, že je k dispozícii pre beta testerov, resp. účastníkov beta programu, pričom novú beta verziu je možné nainštalovať aj pomocou alternatívneho obchodu s aplikáciami, napríklad APK Mirror. 

Android Auto 12.7 Beta: Ako stiahnuť novú verziuZdroj: XatakaAndroid
Android Auto 12.7 Beta

Portál XatakAndroid informuje, že najnovšia aktualizácia systému Android Auto 12.7 prispôsobuje mobilné aplikácie na použitie v aute. Google uvádza, že zmeny v tejto verzii sú „opravy chýb a ďalšie vylepšenia“, čo je štandardné tvrdenie spoločnosti k vydaniu novej verzie aplikácie. Nová beta verzia v podstate neprináša veľa viditeľných zmien, avšak prináša opravy na pozadí, aby používanie Android Auto bolo stabilnejšie a spoľahlivejšie.

Jednou z vecí, ktorá sa zmenila, je, že v nastaveniach mobilného telefónu sa opäť objavilo nastavenie „Upozornenia s asistentom“, ktoré nedávno zmizlo. V samotnom Android Auto sa v aute objavilo upozornenie s textom „Viac spôsobov správy upozornení“, ktoré otvorilo možnosti Android Auto v automobile.

Aj preto je možné, že ide o ďalšiu aktualizáciu s opravami alebo zmenami nových funkcií, ktoré ešte nie sú aktívne. Škoda len, že až do skutočného odhalenia nových funkcií nebudeme o nich vedieť, keďže Google je v prípade zoznamu zmien v Android Autor tradične skúpy na slovo.

Ak si však chcete Android Auto 12.7 beta vyskúšať aj vo svojom aute, tak novú beta verziu stiahnete z obchodu APKMirror.

Zdroj: XatakAndroid

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.