Streamovacie služby Disney+, SkyShowtime, Max aj DAFilms.sk prinášajú novinky do svojej ponuky.

September sa nespája len s návratom detí do škôl, no aj s množstvom nových filmových a seriálových titulov na streamovacích službách. Skvelú ponuku pritom rozširujú aj známe služby ako je Disney+, SkyShowtime, Max aj DAFilms.sk, kde teraz nájdete novinky pre deti, dospelých aj celé rodiny. Vynechať by ste nemali bezpochyby ani filmy zo sveta Marvel Comics či dokumentárne a dramatické tituly, ktoré vás donútia zamyslieť sa. V prípade, že teda neviete čo by ste si najradšej pozreli, pozrite sa na novinky týchto služieb a inšpirujte sa.

In Vogue: Tie roky 90-te (Disney+)

V priebehu 90-tych rokov sa udialo veľa zmien vo svete módy. Luxusná móda sa stala kultúrou bežných ľudí a vzniklo množstvo celebrít, ktoré sa začali spájať práve s luxusnými značkami. Seriál In Vogue: Tie roky 90-te v službe Disney+ sleduje a približuje príbehy celebrít zo sveta módy, filmu aj hudby. Anna Wintourová a ostatní šéfredaktori známeho magazínu Vogue odhalia najvýznamnejšie okamihy z módneho a popového sveta 90-tych rokov už 13. septembra, kedy v Disney+ budú prvé tri časti šesťdielneho seriálu.

Zimné prázdniny (SkyShowtime)

Film Zimné prázdniny obsahuje silný príbeh o nepravdepodobnom pute, ktoré sa vytvorí medzi rebelujúcim študentom, neobľúbeným profesorom a šéfkou školskej jedálne. Tí ako
jediní zostanú v škole počas vianočných prázdnin a navzájom si pomáhajú pochopiť, že nie sú viazaní svojou minulosťou. Ide o dojímavý film, ktorý do platformy SkyShowtime príde už 30. septembra a vy si ho budete môcť pozrieť z pohodlia domova.

Zimné prázdninyZdroj: SkyShowtime
Zimné prázdniny

Tučniak (Max)

Oswal Cobblepot alias Tučniak sa po udalostiach z filmu Batman snaží prevziať opraty zločineckého sveta v Gothame. Seriál s Colinom Farellom v hlavnej úlohe zo štúdia DC prináša pokračovanie známej kriminálnej ságy o Batmanovi. Obsahovať bude osem epizód a sústredí sa na zloducha, ktorý chce získať mesto. Podarí sa mu to? Zo zistíte vďaka službe Max, ktorá prináša napínavý, avšak príjemný seriál.

TučniakZdroj: HBO
Tučniak

Všetci ľudia budú bratia (DAFilms.sk)

Osobu Alexandra Dubčeka, lídra Pražskej jari, pravdepodobne netreba nikomu predstavovať. S odstupom niekoľkých desaťročí od jeho tragickej smrti sa k nemu vracia režisér Robert Krichhoff, ktorý skladá príbeh „tváre Dubčeka“ ako vizionára a funkcionára, ideálu a reality, absolútneho a relatívneho, moci a bezmoci, víťazstva a prehry. Dokumentárny film z roku 2023 si už teraz môžete pozrieť na DAFilms.sk.

Hovor mi klamstvá – 2. séria (Disney+)

Druhá séria prepracovaného seriálu z dielne Hulu prichádza na streamovaciu službu Disney+ už 4. septembra. Príbeh Lucy Albrightovej a Stephena DeMarca v retrospektíve zachytáva témy lásky, vášne, nevery, toxického vzťahu a intríg. Po tom, ako prvá séria priniesla pomerne otvorený koniec toho, ako to s Lucy a jej bývalým priateľom Stephenom skončilo, majú fanúšikovia možnosť pozrieť sa na hlbšie rozobraný príbeh ich priateľstva.

Douglas Is Cancelled (SkyShowtime)

Douglas Bellowes, skúsený moderátor v strednom veku miluje život, ktorý si s manželkou Sheilou vytvorili. V zákulisí ale stále potrebuje povzbudenie od svojej mladšej spolumoderátorky Madeline. Douglas je vnímaný ako národný poklad, ktorý nemôže urobiť nič nevhodné, až kým na svadbe svojej sesternice neurobí neuvážený vtip. Jeden z hostí sa začne vyhrážať, že jeho komentáre zverejní na sociálnych sieťach a Douglas sa snaží uniknút kontroverzii. Čo spraví? To zistíte už 5. septembra na SkyShowtime.

Douglas is cancelledZdroj: SkyShowtime
Douglas is cancelled

Madam Web (Max)

Manhattanská záchranárka Cassandra Web získala schopnosť vidieť budúcnosť, no tiež ju zmeniť. Tvárou v tvár odhaleniu svojej minulosti sa stretáva s tromi mladými ženami. Ak dokážu prežiť smrtiace útoky protivníka, čaká ich veľkolepý osud. Madam Web je akčný film natočený na komiksové predlohy Marvel Comics, ktorý by nemal uniknúť vašej pozornosti. Tento film si budete môcť pozrieť v rámci platformy Max, pričom si užijete aj skvelý výkon Dakoty Johnson.

Madam WebZdroj: HBO
Madam Web

Čo s tým má láska? (DAFilms.sk)

Zoe žije v Londýne, živí sa natáčaním filmov a snaží sa nájsť si trvalú lásku. Tinder jej však zatiaľ spôsobil viac trapasov ako úžitkov a nepomohli jej ani pokusy jej mamy o dohadzovanie „milých“ a „dobrých“ chlapov. Zoein kamarát z detstva Kazim si zasa zvolí cestu tradičného, vopred dohodnutného manželstva. Ako dopadnú osudy týchto dvoch hrdinov? Zistíte to na DAFilms.sk.

Zdroj: Disney+, SkyShowtime, HBO, DAFilms.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.