Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový motorola razr 50 ultra prináša do rodiny razr doteraz najpokročilejšiu technológiu fotoaparátov.

Vďaka špičkovému hardvéru, ako je 50 Mpx systém hlavného fotoaparátu s vysokým rozlíšením a 50 Mpx teleobjektív v kombinácii s pohlcujúcim softvérovým zážitkom, ako sú schopnosti moto ai a editačné funkcie poháňané umelou inteligenciou Google Photos, toto zariadenie povyšuje fotografickú hru na novú úroveň. Aby sme používateľom pomohli objaviť silu fotoaparátu razr 50 ultra s vylepšenou AI, rozoberáme niektoré z našich obľúbených funkcií fotoaparátu na zariadení:

Všestrannosť s polohami Flex View

Razr 50 ultra ponúka širokú škálu pozícií FlexView, čo umožňuje snímanie bez použitia rúk a nahrávanie bez otrasov. Napríklad v režime videokamery môžu používatelia zložiť telefón vodorovne, čo uľahčuje priblíženie, zastavenie alebo spustenie nahrávania iba palcom. Duálny náhľad navyše umožňuje vašim priateľom nahliadnuť do toho, ako vyzerajú cez pohlcujúci vonkajší displej. Režim videokamery tiež podporuje pomer strán 9:16, ideálny na vytváranie obsahu pripraveného na sociálne médiá, pričom obsahuje adaptívnu stabilizáciu, ktorá je ideálna na natáčanie na cestách. Flex view tiež umožňuje telefónu stáť samostatne v ľubovoľnom uhle, robiť selfie bez použitia rúk alebo stabilné časozberné videá bez statívu.

Okamžité vylepšenie fotografií pomocou moto ai

Pre tých, ktorí chcú okamžite pozdvihnúť svoju fotografickú hru, je v zariadení zahrnutých niekoľko funkcií fotoaparátu moto ai. Razr 50 ultra je vybavený funkciami, ako je Action Shot, ktorý upravuje rýchlosť uzávierky a osvetlenie podľa svetelných podmienok, čo je ideálne na zachytenie dynamických momentov, ako je skákanie alebo šport. Dlhá expozícia umožňuje umelecké svetelné stopy alebo plynulé vodopády jediným klepnutím. A Super Zoom, poháňaný algoritmom strojového učenia AI, vylepšuje detaily aj pri snímaní z diaľky. Každá z týchto funkcií zjednodušuje fotografovanie na profesionálnej úrovni bez toho, aby ste boli profesionál alebo museli manuálne upravovať nastavenia.

Režim Fotobúdka

Razr 50 ultra integruje režim Fotobúdka na svojich externých aj interných fotoaparátoch, čo je ideálne pre rýchlejšie fotenie. Táto funkcia spája štyri fotografie do koláže pripravenej na zdieľanie a jednoduché gesto dlaňou spustí odpočítavanie, vďaka čomu používatelia ľahko vedia, kedy majú pózovať, čo im zaistí vždy tie najlepšie zábery.

Vždy dokonalé zábery

Algoritmus Engine-u na vylepšenie fotografií využíva údaje RAW na vytvorenie detailných a vyvážených fotografií. Pri slabom osvetlení kombinuje 50 Mpx hlavný fotoaparát technológiu Quad Pixel, OIS a okamžitý celopixelový PDAF, aby boli snímky nádherne jasné. Predný 32 Mpx fotoaparát sa môže pochváliť najmodernejšími funkciami, ktoré používateľom dodajú sebavedomie pri každom zábere.

Motorola razr 50 ultra je viac než len smartfón, je to výkonný nástroj na zachytávanie a vytváranie úžasného vizuálneho obsahu. Či už ide o ambiciózneho fotografa alebo lásku k robeniu krásnych fotografií, toto zariadenie je navrhnuté tak, aby povýšilo zážitok používateľa z fotoaparátu na novú úroveň.

Značky: