Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Mercusys predstavuje nový bezdrôtový dvojpásmový gigabitový router MB230-4G, ktorý prináša vysokorýchlostné internetové pripojenie vďaka technológii 4G+ Cat6 a štandardu AC1200.

Model je určený pre domácnosti a malé firmy, ktoré vyžadujú stabilné a rýchle internetové pripojenie bez nutnosti pevného pripojenia k internetu. Vďaka kompatibilite so 4G LTE sieťami umožňuje nový router pripojenie k internetu aj v oblastiach, kde nie je dostupný káblový internet. To z neho robí ideálne riešenie pre používateľov žijúcich mimo miest alebo na miestach s obmedzenými možnosťami pripojenia.

K vysokorýchlostnému pripojeniu stačí nano SIM karta

Mercusys MB230-4G ponúka maximálnu rýchlosť sťahovania až 300 Mb/s a rýchlosť odosielania až 50 Mb/s, čo znamená plynulé streamovanie videí vo vysokom rozlíšení, hranie online hier a ďalšie náročné internetové aktivity. Router podporuje dvojpásmovú Wi-Fi s kombinovanou rýchlosťou až 1200 Mb/s, pričom v pásme 2,4 GHz dobre poslúži pre menej náročné úlohy, ako je prehliadanie webu alebo e-mailová komunikácia, zatiaľ čo 5 GHz sa hodí pre dátovo objemnejšie operácie.

Veľkým prínosom pre používateľov je jednoduché nastavenie zariadenia, ktoré možno vykonať počas niekoľkých minút vďaka používateľsky prívetivému rozhraniu. Všetko, čo je potrebné, je vložiť nano SIM kartu do zariadenia a router automaticky rozpozná nastavenie siete. K dispozícii je tiež intuitívna aplikácia Mercusys, ktorá umožňuje jednoduchú správu a monitorovanie siete priamo zo smartfónu.

Obslúži až 64 zariadení súčasne

Nový model MB230-4G je vybavený internými anténami s vysokým ziskom, ktoré zaisťujú rozšírený dosah a silný signál aj v priestoroch s viacerými prekážkami. Výsledkom je stabilné pripojenie v celom dome alebo kancelárii. Vďaka tomu, že router podporuje až 64 zariadení súčasne, je ideálnou voľbou pre domácnosti alebo malé firmy, ktoré používajú väčšie množstvo pripojených zariadení, napríklad smarfóny, tablety, notebooky a IoT zariadenia. Navyše vďaka plne funkčnému WAN/LAN portu môže MB230-4G fungovať ako router kompatibilný s káblovými, optickými a DSL modemami, alebo poskytovať internet pre káblové zariadenia.

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnostné funkcie routera MB230-4G zahŕňajú podporu najnovšieho šifrovacieho štandardu WPA3, ktorý zaisťuje vyššiu úroveň zabezpečenia dát a chráni používateľov pred neoprávneným prístupom. Tento bezpečnostný protokol je obzvlášť dôležitý pre ochranu citlivých dát, ako sú finančné informácie alebo osobné údaje.

Pripojenie, ktoré nie je fixované na jedno miesto

Vďaka kombinácii vysokého výkonu, jednoduchého nastavenia, pokročilých bezpečnostných funkcií a kompatibility so 4G+ LTE sieťami predstavuje Mercusys MB230-4G ideálne riešenie pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivý spôsob pripojenia k internetu, či už doma, v kancelárii alebo na cestách. Stačí mať aktivovanú vhodnú dátovú nano SIM kartu a používatelia môžu okamžite začať bezstarostne surfovať.

Kľúčové vlastnosti Mercusys MB230-4G:

  • Podpora 4G+ LTE
  • Dvojpásmové pripojenie s rýchlosťou až 1200 Mb/s (867 Mb/s v pásme 5 GHz, 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz)
  • Možnosť káblového gigabitového pripojenia
  • Režim Wi-Fi routera
  • Pripojenie až pre 64 zariadení
  • Jednoduché nastavenie
  • Jednoduchá správa pomocou aplikácie
  • Podpora bezpečnostného protokolu WPA3

Viac informácií o produkte nájdete tu:
https://www.mercusys.com/cz/product/details/mb230-4g

Značky: