Dva týždne pred samotným Startup Weekendom v Žiline – už 2/Októbra 2024, máte jedinečnú príležitosť zúčastniť sa špeciálneho zahrievacieho WARMUP eventu „Fresh or Trash“ v spolupráci so SaasGarden a Startup Weekend Žilina, ktorý sa uskutoční v PostCafe, NORDCITY Poštová 1. Tento formát, obľúbený v startupovej komunite po celom svete, umožňuje začínajúcim podnikateľom a tímom rýchlo a efektívne získať spätnú väzbu na svoje nápady.

Čo je „Fresh or Trash“?

„Fresh or Trash“ je dynamická a interaktívna časť warmupu,  kde účastníci predstavia svoje startupové nápady pred panelom skúsených investorov a podnikateľov. Každý prezentujúci účastník má 1 minútu na prezentáciu svojho nápadu a počas nasledujúcich 9 minút dostane úprimnú spätnú väzbu s konkrétnymi krokmi. Skúsení podnikatelia „roastujú“ business nápady, aby pomohli zakladateľom v raných fázach urýchliť ich validáciu a go-to-market. Do feedbacku sa zapája aj publikum. Odborná porota rýchlo zhodnotí, či je nápad „fresh“ – teda s potenciálom na úspech, alebo „trash“ – a vyžaduje ďalšie premýšľanie či úpravy.

Prečo sa zúčastniť?

Táto udalosť je skvelou príležitosťou pre všetkých, ktorí sa chystajú zúčastniť októbrového Startup Weekendu v Žiline, aby získali cenné rady, upravili svoj koncept, odbúrali strach a lepšie sa pripravili na hlavný event. Navyše, účasť na „Fresh or Trash“ vám umožní spoznať ďalších nadšencov a potenciálnych členov tímu, s ktorými môžete pracovať na svojom projekte.

Program

Na úvod podujatia predstavíme Startup Weekend Žilina a koncept Fresh or Trash. Následne sa ponoríme do krátkych, dynamických prednášok a workshopov, kde sa dozviete napríklad ako “Rýchlo zvalidovať svoj nápad”, či ako “Lepšie spoznať svoje talenty”. Po prestávke na malé občerstvenie sa môžete tešiť na koncept “Fresh or Trash” – prezentácie vybraných nápadov, a ich samotné “roastovanie” odborníkmi, kde budete mať možnosť aktívne sa zapojiť a klásť otázky. Počas celého večera budete môcť neformálne networkovať aj s ostatnými účastníkmi.

Startup Weekend Žilina - WarmupZdroj: SWZA

Okrem iného máte možnosť na WARMUPE získať aj lístky na Startup Weekend Žilina 11 za zvýhodnenú cenu alebo aj ako cenu za odvahu prezentovať svoj nápad.

Ak máte inovatívny nápad, odbúrajte strach, prihláste sa a popíšte svoj nápad priamo pri REGISTRÁCIÍ.  Zo všetkých prihlásených projektov vyberieme štyri najlepšie, ktoré budú podrobené kritickému hodnoteniu “roastovaniu” skúsenými podnikateľmi a odbornou porotou.

Príď sa inšpirovať, zlepšiť svoj projekt, stretnúť sa s podnikateľmi, angel investormi, podobnými nadšencami startupov a pripraviť sa na úspech na Startup Weekende Žilina, ktorý sa bude konať už 18-20/Októbra 2024 v Žiline!

Viac info na sociálnych sieťach Startup Weekend Žilina a FB udalosti – WARMUP “Fresh or Trash.

Článok bol uverejnený v rámci mediálnej spolupráce.

Značky: