Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

› Na nadchádzajúcom nitrianskom autosalóne predstaví Škoda svoje novinky Kodiaq, Superb či Octavia RS, ako aj akčné modely Drive spolu so špeciálnym sprievodným vozidlom z L’Etape by Tour de France

› Slovenské výstavné premiéry v Nitre zažijú Kodiaq Sportline, Superb Sportline a Octavia RS

› Nové auto ešte výhodnejšie: Pri príležitosti autosalónu zákazníci môžu využiť špeciálny autosalónový bonus, platný od 23. septembra do 14. októbra

› Autosalón Autoshow sa koná v nitrianskom Agrokomplexe od 3. do 6. októbra 2024

Na blížiacom sa nitrianskom autosalóne nebude chýbať ani najobľúbenejšia automobilka medzi slovenskými motoristami. Domáce zastúpenie značky Škoda prinesie doposiaľ najsilnejšie portfólio noviniek, ako aj akčné modely Drive, ktoré budú spoločne so špeciálnym sprievodným vozidlom z L’Etape by Tour de France tvoriť tohtoročný stánok automobilky. Návštevníci sa tak môžu tešiť na širokú škálu modelov, vrátane modelov Kodiaq a Superb novej generácie či plug-in hybridnej verzie obľúbeného SUV. Škoda Auto Slovensko si pre návštevníkov zároveň pripravila nielen akčnú ponuku Drive s bonusom až do výšky 3 300 eur a päťročnou zárukou v cene, ale aj špeciálny autosalónový bonus navyše, ktorý je časovo limitovaný.

“Veľmi ma teší, že môžeme návštevníkom nitrianskeho autosalónu predstaviť nielen naše horúce novinky, ale aj vozidlá, ktoré odrážajú inováciu, udržateľnosť a náš záväzok k športu. Verím, že každý si nájde to svoje v našej širokej ponuke, či už ide o vozidlá so spaľovacími motormi, plug-in hybridy alebo elektromobily. Určite sa bude na čo pozerať, lebo celkovo ukážeme až deväť modelov, vrátane elektrického Enyaq Coupé, ktorý slúžil ako sprievodné vozidlo na tohtoročných pretekoch L’Etape by Tour de France. Na svoje si teda určite prídu aj fanúšikovia cyklistiky,“ uviedol Roman Rajtár, vedúci marketingu a produktu spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Nitra predstaví množstvo noviniek, vrátane nových generácií modelov Kodiaq a Superb

Hlavnými hrdinami nitrianskeho autosalónu, ktoré privezie Škoda Auto Slovensko, bude bezpochyby nová Škoda Superb Sportline vo variante liftback či nová generácia obľúbeného SUV Kodiaq vo výbavovom stupni Sportline, ako aj variant s plug-in hybridným motorom. Ceny variantu Superb Sportline budú zverejnené neskôr.

Superb, čoby obľúbená manažérska limuzína tento rok dorazila v úplne novej generácii a jej atraktívne prevedenie Sportline bude určite patriť k ťahákom nitrianskeho autosalónu. Spája totiž v sebe elegantný dizajn, športové línie a bohatú výbavu. Kodiaq zasa zaujme mohutným vzhľadom a veľkorysým priestorom. Variant Sportline je určený pre tých, ktorí navyše hľadajú aj štýlový dizajn. Návštevníci autosalónu si okrem tejto verzie budú môcť prezrieť aj plug-in hybridnú verziu, ktorá prichádza do modelu Kodiaq vôbec po prvý raz, a ktorá kombinuje spoľahlivý benzínový motor s výkonným elektromotorom a dojazdom na elektrinu až 120 km. Oba modely zároveň podporujú rýchle nabíjanie jednosmerným prúdom (DC) s výkonom až 50 kW.

Špecialitou tohtoročnej expozície Škoda bude aj Enyaq Coupé v špeciálnych farbách. Ide o vozidlo, ktoré slúžilo ako súčasť sprievodnej flotily na pretekoch L’Etape by Tour de France, ktoré už niekoľko rokov prinášajú na Slovensko príchuť najväčšieho cyklistického sviatku. Enyaq Coupé je synonymom moderného dizajnu a udržateľnej mobility s vysokým dojazdom a pokročilými technológiami.

Chýbať nebude ani športová verzia najobľúbenejšieho modelu Octavia, nesúca označenie RS. Vo vynovenej verzii ponúka vynikajúcu jazdnú dynamiku a bohatú výbavu. Vďaka svojmu dizajnu a športovým prvkom je ideálnou voľbou pre vodičov, ktorí hľadajú radosť z jazdy spojenú s praktickými vlastnosťami rodinného vozidla.

S akčnou ponukou Drive a autosalónovým bonusom môžete mať obľúbené modely výhodnejšie a už od 176 eur mesačne

Okrem horúcich noviniek z Mladej Boleslavi sa návštevníci autosalónu v Nitre môžu tešiť aj na štyri obľúbené modely, reprezentujúce aktuálnu sériu akčných modelov Drive. Konkrétne ide o praktický Karoq, kompaktný Kamiq, obľúbený model Scala a tiež najmenší člen aktuálneho portfólia, model Fabia.

Všetky modely z edície Drive sú teraz dostupné v rámci špeciálnej akčnej ponuky, ktorá zahŕňa atraktívne zvýhodnenia a bohatú štandardnú výbavu. Zákazníci môžu využiť päťročnú záruku zadarmo na všetky modely a päť rokov servisu zadarmo na vybrané modely.

V rámci autosalónu môžu zákazníci získať akčné zvýhodnenie Drive až do výšky 3 300 eur a k tomu navyše autosalónový bonus, ktorého využitie je časovo obmedzené od 23. septembra do 14. októbra. Zároveň je tu možnosť výhodného financovania, vďaka čomu sa ponuka akčných modelov stáva ešte dostupnejšia. Napríklad Fabia môže byť vaša už od 176 eur mesačne vrátane poistenia, atraktívne kompaktné SUV Kamiq štartuje na sume 217 eur mesačne.

Po novom je súčasťou akčnej ponuky Drive aj model Enyaq Tour, ktorý osloví záujemcov o dostupnú elektromobilitu špeciálnou akciou – okrem cenového zvýhodnenia vo výške až 7 500 eur záujemcovia získajú aj výbavu navyše v hodnote 5 395 eur.

Akčná edícia Drive tak predstavuje ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú vozidlo s výborným pomerom ceny a výkonu, dostupné skladom. Ponuka je dostupná len v obmedzenom množstve, preto neváhajte navštíviť expozíciu Škoda a získať viac informácií priamo na autosalóne.

Značky: