Yenkee x WoT príslušenstvo spája špičkový výkon a ergonomický dizajn s vizuálnymi prvkami inšpirovanými World of Tanks, čo robí z tejto kolekcie ideálnu voľbu pre hráčov, ktorí si potrpia na štýl a precíznosť.

Svet IT technológií nikdy nespí, a ak patríte medzi tých, ktorí sledujú najnovšie trendy, potešíme vás správou, že ich môžete mať doma už za pol hodiny od objednania.

K septembrových novinkám, ktoré by ste rozhodne nemali prehliadnuť, patrí špeciálna kolekcia herného príslušenstva od Yenkee, vyvinutá v spolupráci s hrou World of Tanks. Ak ste fanúšikom tejto ikonickej online hry, teraz si môžete vychutnať herné zážitky s vybavením, ktoré vás vtiahne priamo do tankových bitiek. Herné klávesnice s odolnými prvkami pre dlhú výdrž, myši s citlivými senzormi, slúchadlá s virtuálnym 7.1 priestorovým zvukom a podložky z tejto limitovanej edície sú dostupné exkluzívne v PLANEO. Ak chcete niečo naozaj unikátne pre svoj herný setup, nájdete to práve v 57 predajniach PLANEO po celom Slovensku alebo na planeo.sk.

Yenkee World of TanksZdroj: Planeo
Yenkee World of Tanks

Keď sa bavíme o novinkách, nemôžeme vynechať Xiaomi 14T Series: Špičkový výkon a nekompromisná kvalita

Čerstvá novinka Xiaomi 14T Series je stelesnením moderného smartfónu s najnovšími technologickými vychytávkami. Tento model ponúka výkonný Snapdragon procesor, ktorý zvládne aj tie najnáročnejšie úlohy, a to všetko s minimálnou spotrebou energie. Skvelý výkon dopĺňa AMOLED displej s vysokým rozlíšením, vďaka čomu je ideálny na sledovanie multimediálneho obsahu alebo hranie hier.  Fotoaparát na Xiaomi 14T je kapitolou sama o sebe. So systémom troch fotoaparátov** vrátane hlavného snímača s vysokým rozlíšením a AI funkciami prináša fotografie s bohatými detailmi a presnými farbami, či už fotíte cez deň alebo v noci. Ak hľadáte smartfón, ktorý vám ponúkne kombináciu prémiového dizajnu, výkonu a inovácií, Xiaomi 14T je rozhodne zariadenie, ktoré stojí za zváženie. 

Xiaomi 14T v PlaneoZdroj: Planeo
Xiaomi 14T v Planeo

iPhone 16: Budúcnosť je aj v PLANEO

Apple opäť posunul hranice s iPhonom 16, ktorý kombinuje eleganciu s revolučnými technológiami. Nový A18 Bionic čip je ešte rýchlejší a efektívnejší, čo z neho robí jeden z najvýkonnejších smartfónov na trhu. S vylepšeným fotoaparátom s technológiou Smart HDR 5 a pokročilou nočnou fotografiou vám neujde žiadny moment, a to v tej najvyššej kvalite.

Displej iPhonu 16 je jasnejší a kontrastnejší, s ešte lepšou reprodukciou farieb. Výdrž batérie je tiež výrazne lepšia, čo oceníte pri každodennom používaní alebo počas dlhých herných a pracovných seansí. Už na vás čaká v predajniach a na eshope PLANEO!

iPhone 16 Pro v PlaneoZdroj: Planeo
iPhone 16 Pro v Planeo

Služby sa oplatia

Či už vás zaujala novinka od Xiaomi, revolučný iPhone 16, alebo špeciálna edícia od Yenkee x WoT, všetky tieto produkty nájdete na planeo.sk alebo v predajniach PLANEO po celom Slovensku. Ak sledujete najnovšie trendy v IT technológiách, určite sa oplatí navštíviť PLANEO, preskúmať ich ponuku a oplatí sa využiť aj služby:

  • vyzdvihnutie do pol hodiny od online objednávky,
  • doručenie do druhého dňa,
  • nákup na splátky,
  • predĺžená záruka,
  • okamžitá výmena a ďalšie.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Planeo.