Služby SkyShowtime, Max, Disney+ aj DAFilms.sk prichádzajú s novým obsahom, nenechajte si ho uniknúť.

Október sa zvyčajne spája s nástupom jesene, sychravého počasia a Halloweenom. Užite si tieto sychravé dni doma pod dekou s dobrým filmom a seriálom vďaka streamovacím službám, ktoré prinášajú nový obsah. V rámci nášho prehľadu noviniek vám už štandardne prinášame tipy na filmy a seriály, ktoré sú rôznych žánrov. Užijú si ich tak mladí aj starší a rodinné komédie pripútajú k obrazovke celú rodinu. Inšpirujte sa tak týmto obsahom a pozrite si to najnovšie, čo sa v službách nachádza.

Eileen (SkyShowtime)

Film Eileen bol natočený na námet rovnomennej knihy spisovateľky Ottessy Moshfegh. Sleduje osud svojskej mladej Eileen, ktorá žije v mrazivom Bostone 60. rokov. Pohybuje sa medzi ponurým, emóciami sužovaným domom svojho otca a väznicou, v ktorej pracuje. Kolegovia ju ignorujú, no keď sa k personálu pripojí aj charizmatická žena, Eileen svitne nádej na nové priateľstvo. Vtedy ju však jej nová dôverníčka vtiahne do šokujúceho zločinu. Eileen je na SkyShowtime dostupná už od 1. októbra.

EileenZdroj: SkyShowtime
Eileen

Garfield vo filme (Max)

Kocúr Garfield neznáša pondelky a miluje lasagne. Teraz sa stáva stredobodom pozornosti v už druhom celovečernom filme, v ktorom ho čaká divoké dobrodružstvo v prírode. Po nečakanom návrate svojho dlho nezvestného otca Vica sa Garfield a jeho psí kamarát Odie musia vzdať spokojného života v suchu a pomôcť Vicovi uskutočniť veľmi riskantnú lúpež. Animovaná dobrodružná rodinná komédia bude k dispozícii na platforme Max.

Garfield vo filmeZdroj: HBO
Garfield vo filme

Zadrž dych (Disney+)

Nachádzame sa v Oklahome 30. rokov 20. storočia. V dome rodiny Bellumovcov, v údolí plnom mrakov prachu, ktoré zakrývajú slnko, sa začnú diať zvláštne veci. Psychologický thriller Zadrž dych kombinuje napínavú atmosféru s momentami na zamyslenie. V hlavnej úlohe uvidíte famóznu Sarah Paulson a Ebona Moss-Bachracha a film si môžete pozrieť na Disney+ už 3. októbra.

Raoul Taburin (DAFilms.sk)

Film Raoul Taburin francúzskeho režiséra Pierre Godeau z roku 2018 je milá komédia z francúzskeho mestečka zaliateho slnkom. V hlavnej úlohe je opravár bicyklov a jeho veľkom tajomstve. Ide o pôvabný príbeh o priateľstve, láske, dôvere i strachu z vlastnej slabosti, no aj o celoživotnej láske – cyklistike. Pozrite si tento milý film na platforme DAFilms.sk a užite si na jeseň trochu francúzskej kultúry.

Raoul TaburinZdroj: DAFilms.sk
Raoul Taburin

Hysteria! (SkyShowtime)

Počas „satanskej paniky“ na konci 80. rokov zmizne milovaný univerzitný rozohrávač. Neúspešná rocková kapela vydedencov zo strednej školy si tak uvedomí, že môže zarábať na náhlom záujme miestnych obyvateľov o okultizmus a začne si budovať povesť satanskej metalovej kapely. Zdá sa, že tento nápad bol úspešný, avšak séria záhadných vrážd, únosov a „nadprirodzených javov“ spustí hon na čarodejnice. A všetko vedie priamo k nim. Seriál Hysteria! bude dostupný už 28. októbra na SkyShowtime.

Hysteria!Zdroj: SkyShowtime
Hysteria!

Veľký kráľovský škandál (Max)

Tretí z britských miniseriálov tejto série sa zaoberá dramatickým životom vysokej spoločnosti z ostrovov. Opäť vychádza zo skutočnej udalosti, teda z medializovaného rozhovoru Emily Maitlis s princom Andrewom a jeho následkov. Princ Andrew sa snaží dokázať svoju nevinu po tom, čo sa ocitol v centre medializovaného škandálu. Po rozhovore si však uvedomia, že má oveľa vážnejšie dôsledky ako si obaja mysleli. Pripomeňme si tak nemorálne činy, ktorých sa dopustil syn kráľovnej Alžbety a priznanie, ktoré z neho dokázala novinárka BBC dostať.

Veľký kráľovský škandálZdroj: HBO
Veľký kráľovský škandál

Návrat ba Las Sabinas (Disney+)

Sedemdesiatdielny pôvodný španielsky seriál sleduje odcudzené sestry Molinové. Tie sa po rokoch od odchodu vracajú do svojho rodného domu Las Sabinas, aby sa starali o svojho chorého otca. Otvoria sa však rany, ktoré čas ešte nezahojil a musia čeliť minulosti, starým láskam aj rodinným tajomstvám. Seriál Návrat na Las Sabinas bude možné sledovať už 11. októbra na Disney+.

Vynálezca (DAFilms.sk)

Animovaná dobrodružná komédia od tvorcov Ratatouille je na DAFilms.sk. V centre diania je nekonečne zvedavý vynálezca a umelej Leonardo da Vinci, ktorý prichádza na kráľovský dvor experimentovať. Stavia lietajúce stroje, obrnené vozidlá a ďalšie vynálezy. Čaká ho ale nielen napínavé dobrodružstvo, no aj osudové stretnutie s odvážnou princeznou Margaritou, s ktorou hľadá odpoveď na tú najdôležitejšiu životnú otázku.

VynálezcaZdroj: DAFilms.sk
Vynálezca

Zdroj: SkyShowtime, HBO, Disney+, DAFilms.sk

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.