Poznáme hlavný program na konferencii o elektromobilite v nákladnej doprave.

Jesenný eFleet Day 2024 Truck&Bus&Van pod jednu strechu prináša najdôležitejšie témy spojené s elektromobilitou v nákladnej doprave a preprave pasažierov. Zistite, ako je na tom elektrická nákladná doprava dnes a kam sa posunie už v najbližších rokoch.

Počas odborného programu konferencie eFleet Day Truck&Bus&Van 2024 sa bude pozornosť venovať aktuálnemu stavu slovenskej elektromobility v segmente nákladnej dopravy a prepravy, ale hlavne celkovým trendom, plánom a požiadavkám, ktoré bude počas najbližších rokoch do značnej miery diktovať smerovanie celého segmentu. Program otvorí kľúčové otázky o elektrifikácii vozových parkov, rozvoji nabíjacej infraštruktúry a podpore transformácie smerom k elektromobilite.

eFleet DayZdroj: eFleet Day
eFleet Day

Program konferencie eFleet Day Truck&Bus&Van 2024

eFleet Day Truck&Bus&Van 2024 načrtne konkrétne riešenia, prípadové štúdie, rady, tipy a triky pre dopravné podniky, prepravcov a firmy. Dozviete sa ako môže firma rozvíjať zelenú nákladnú flotilu udržateľne z pohľadu ekonomiky, ako dizajnovať business case elektrickej nákladnej flotily s profitom či to, aké riešenia v elektrickej nákladnej doprave sú dostupné na trhu dnes a čo môžeme očakávať v najbližších rokoch. Program sa bude venovať zavádzaniu bezemisných vozidiel do flotily a potrebám dopravcov, dotáciám z európskych mechanizmov a ďalším praktickým náležitostiam.

eFleet DayZdroj: eFleet Day
eFleet Day

Konferencia otvorí aj dôležitú diskusiu, prezradí ako optimalizovať náklady na nabíjanie elektrickej flotily a priblíži reálne príklady fungujúce v zahraničí. Na svoje si prídu aj mestá, ktorým eFleet Day Truck&Bus&Van 2024 pomôže pochopiť všetko dôležité. Toto všetko a omnoho viac na vás čaká už čoskoro.

Témy konferencie eFleet Day 2024 Truck&BusVan

  • analýza aktuálneho fleetu vo firme
  • implementácia e-fleetu do firmy
  • nabíjacie riešenia
  • batériové úložiská
  • správa fleetu
  • financovanie a poistenie
  • ESG problematika
  • požiarna ochrana

Článok bol uverejnený v rámci mediálnej spolupráce.