Nové predplatné SkyShowtime s možnosťou sledovania v 4K UHD kvalite bude dostupný čoskoro.

Streamovacia služba SkyShowtime v posledných mesiacoch zaviedla viacero zmien a priniesla množstvo nového obsahu. Aprílovou novinkou na Slovensku bolo zavedenie nového predplatného, ktoré je cenovo výhodnejšie, no zároveň prináša v službe reklamy. Teraz prichádza do ponuky tretí typ predplatného, pričom sa bude nazývať Premium. Prémiové predplatné bude dostupné na viac ako 20 trhoch a bude medzi nimi aj Slovensko.

Prémiové predplatné SkyShowtime bude k dispozícii spolu so Štandardným predplatným a Štandardným predplatným s reklamami. Tieto tri typy predplatného sa budú odlišovať nielen ponukou funkcií, no aj cenou. Rozdiel pritom nebude taký výrazný ako napríklad v prípade Netflixu.

S novým Prémiovým predplatným sa odstráni najväčší nedostatok služby SkyShowtime. Služba totiž ponúkne aj sledovanie v 4K UHD kvalite, ktoré konkurenčné služby ako aj Netflix ponúkali. Novinkou bude aj možnosť sledovať až na piatich zariadeniach súčasne, čo je taktiež vylepšením v porovnaní so Štandardným predplatným, pri ktorom sa dá sledovať len na dvoch zariadeniach súčasne.

Nový typ predplatného Premium bude dostupné už od 29. októbra. Aktuálne nie je nové predplatné v ponuke, no od tohto dátumu bude možné si ho predplatiť ako v prípade nových, tak aj existujúcich predplatiteľov. Známa je aj suma, za ktorú bude možné si toto predplatné predplatiť. Rozdiel v porovnaní so Štandardným predplatným bude len 2 eurá na mesiac. Nové rozvrhnutie predplatného bude vyzerať nasledovne.

  • Prémiové predplatné: 9,99 eura / mesiac
  • Štandardné predplatné: 7,99 eura / mesiac
  • Štandardné predplatné s reklamami: 4,99 eura / mesiac

S novým predplatným je služba SkyShowtime ešte atraktívnejšia. V blízkej dobe pritom ponúkne množstvo nových filmov a seriálov, medzi ktorými sa nachádza napríklad A Quiet Place: Day One, The Darkness či The Fall Guy a ďalšie.

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.