Cena štandardného predplatného sa zvýšila.

Streamovacia služba SkyShowtime od 23. apríla 2024 zaradila do ponuky novú formu predplatného s reklamami. Jeho cena je 4,99 eur mesačne, resp. 39,99 eur ročne. Nové Štandardné predplatné s reklamami je dostupné na všetkých viac ako 20 trhoch spoločnosti SkyShowtime vrátane Slovenska.

Spoločne s uvedením novej verzie predplatného sa zvýšila cena štandardného predplatného z 5,99 eur mesačne na 7,99 eur mesačne. V prípade ročnej platby došlo k zvýšeniu zo 46,99 eur na 62,99 eur. Zmenil sa tiež názov predplatného na Štandardné predplatné Plus. Pokiaľ ste pri spustení služby na Slovensku získali doživotnú 50 % zľavu, tá bude platiť aj naďalej.

SkyShowtime bližšie nedefinuje, koľko reklám obsahuje nová verzia predplatného. Predplatné Štandardné Plus zostáva bez reklám. Služba aktuálne ponúka obsah vo Full HD rozlíšení a s priestorovým zvukom Dolby Digital 5.1. Platí to pre obe verzie predplatného. Štandardné predplatné Plus ponúka navyše offline režim a umožňuje sledovať službu na 2 zariadeniach súčasne.

SkyShowtime už na Slovensku ponúka aj predplatné s reklamamiZdroj: SkyShowtime
SkyShowtime už na Slovensku ponúka aj predplatné s reklamami

Čo ponúka SkyShowtime?

Služba SkyShowtime je domovom najnovších kinohitov z distribúcie spoločností Paramount Pictures a Universal Pictures. V jej ponuke sú filmové trháky ako Asteroid City od Wesa Andersona, Mission: Impossible – Odplata, Zlatým glóbusom ocenený Oppenheimer, Labková patrola vo veľkofilme (PAW Patrol: The Mighty Movie) a Ninja korytnačky: Mutantský chaos (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem).

Portfólio SkyShowtime zahŕňa novú, exkluzívnu a lokálnu tvorbu, ktorá sa objaví na obrazovkách v roku 2024, ako napr. A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (2. séria), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Mary & George, Sexy Beast, Star Trek: Discovery (1.-5. séria), Ted, The Curse, The Family Stallone (2. séria), Tetovač z Auschwitzu (The Tattooist of Auschwitz) a Veronika.

SkyShowtime investuje aj do svojej ponuky miestnych titulov z Dánska, Fínska, Holandska, Nórska, Poľska, Španielska, Švédska a Rumunska.

Stručné zhrnutie aktuálnych cien za službu SkyShowtime na Slovensku

  • Štandardné predplatné s reklamami = 4,99 eur
  • Predplatné Štandardné Plus = 7,99 eur
  • Ročné Štandardné predplatné s reklamami = 39,99 eur
  • Ročné predplatné Štandardné Plus = 62,99 eur

Zdroj: SkyShowtime

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit