Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Epson oznámila uzatvorenie obchodu s nemeckou spoločnosťou Lang AG zaoberajúcou sa prenájmom audiovizuálnej techniky.

Epson v rámci tohto obchodu dodá 25 kusov nových projektorov EB-L25000U, ktoré disponujú najvyšším jasom na trhu. Tento predaj nadviazal na uzatvorenie obchodu medzi oboma spoločnosťami z júna 2016, pri ktorom sa Epson zaviazal dodať spoločnosti Lang AG projektory rady L-Series v približnej hodnote 3 mil. Eur.

Neil Colquhoun, výkonný riaditeľ Professional Displays, uviedol: „Sme potešení, že si spoločnosť Lang AG vybrala práve projektory EB-L25000U. Jedná sa o vlajkovú loď medzi modelmi Epson určenými k pevnej inštalácii, preto je pre nás veľmi dôležité, že prešli výberom spoločnosti Lang a splnili jej prísne kritériá. Dúfame, že jas, trvanlivosť a univerzálnosť tohto laserového 3LCD projektoru ponúkne zákazníkom spoločnosti Lang AG ešte väčšiu flexibilitu, vďaka ktorej budú môcť vytvoriť ohromujúce vizuálne inštalácie.” Roman Vejražka, Business Account Manager k tomu dodáva: „Spoločnosť LANG je významným európskym partnerom na prenájom projektorov a mnoho slovenských partnerov využíva ich služby. Rozšírenie portfólia o Epson EB-L25000U prinesie výhody kvalitného obrazu aj slovenským zákazníkom vrátane videomappingu, koncertov a veľkých eventov.“

Tobias Lang, výkonný riaditeľ spoločnosti Lang AG, dodal: „Vzhľadom k našej pozitívnej skúsenosti s radou  EB-L1000 od Epsonu sa tešíme na to, že v blízkej dobe rozšírime spektrum ponúkaných produktov o EB-L25000U. Tento vysoko výkonný laserový projektor so svetelným tokom 25 000 lumenov (ANSI) naším zákazníkom ponúkne nové a oveľa flexibilnejšie možnosti v oblasti inštalácií a eventových produktov. Ceníme si strategický charakter nášho partnerstva so spoločnosťou Epson, rovnako ako neustálej komunikácie.“

EB-L25000U nie je iba laserový 3LCD projektor, ktorý ponúka najvyšší jas spomedzi všetkých projektorov na trhu, je tiež menší a ľahší ako výrobky konkurencie. Okrem toho ponúka tento projektor neuveriteľne flexibilné uchytenie a možnosť otáčania o 360°. Vďaka uzatvorenej optickej jednotke a kotúču z anorganického fosforu dokáže projektor EB-L25000U spoľahlivo fungovať celých 20 000 hodín bez údržby, a to aj vo veľmi zadymených priestoroch, napríklad v koncertných halách a divadlách.

Značky: